Fatma öğretmeninin katil zanlısının kimliği şoke etti !

Fatma öğretmeninin katil zanlısının kimliği şoke etti !

Tuzla'da öldürülen Fatma Kayıkci'nin katil zanlısı olarak şüpheli ile ilgili şok detaylar ortaya çıktı.

Tuzla’da öldürülen tarih öğretmeni Fatma Kayikci’nin katil zanlısı olarak aranan Atalay F’nin 3 yıl önce Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın TÜBİTAK’ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ve onu ziyarete gelen kız arkadaşını öldürmek suçundan arandığı ortaya çıktı.

PARMAK İZİ İNCELEMESİ SONUCU GERÇEK KİMLİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Tarih öğretmeni Fatma Kayikci’nin cesedi iki gün önce Tuzla’da boş bir arazide bulunmuştu. Bir cinayete kurban giden Kayikci’nin ölümüyle ilgili araştırmayı sürdürenpolis, yeni bulgulara ulaştı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri yaptıkları araştırmada çevresinde kendini Furkan A. olarak tanıtan kişinin gerçek kimliğini ortaya çıkardı. Şüphelinin evinde yapılan parmak izi incelemesi sonucu Cinayet Şüphelilisi olarak aranan kişinin gerçek adının  Atalay F., olduğu tespit edildi.

574c202818c7735ec8fea38d.jpg

DAHA ÖNCE PLATONİK AŞK İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Şüpheli Atalay F.’nin  16 Eylül 2013 tarihinde Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın TÜBİTAK’ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan (24) ve onu ziyarete gidenkız arkadaşı Elena Radchikova’yı (26) öldürdüğünü belirledi. Edinilen bilgiye göre 16 Eylül 2013 yılında Göktuğ Demirarslan ve kız arkadaşı Ankara Eryaman Atakent Mahallesi Vadi Sitesi’ndeki evlerine gittikleri sırada Atalay F’nin silahlı saldırısına uğramıştı. Atalay F., Göktuğ ve kız arkadaşını pompalı tüfekle öldürmüştü. Yapılan inceleme sonucu Atalay F.’nin Elena Radchikova’ya platonik aşık olduğu cinayeti de bu nedenle işlediği tespit edilmişti.

574c1150c03c0e5c44517100.jpg

POLİS ŞÜPHELİNİN PEŞİNDE

Şüpheli Atalay F., bu cinayetle ilgili olarak 3 yıldır aranıyordu. Zanlı Atalay F’nin Demirarslan ve sevgilisini öldürdükten sonra sahte kimlikle Yunanistan’a kaçtığı ve bir süre burada yaşadığı belirtildi. Kısa süre önce Türkiye’ye dönen Atalay F’nin yakalanmamak için girdiği işlerde kendisine sigorta yaptırmadığı ve sigortasız çalıştığı öğrenildi. Cinayetle ilgili olarak soruşturmayı sürdüren Asayiş Şube Müdürlüğü yetkilileri, il dışına kaçtığını düşündükleri Atalay F’nin yakalanmasını an meselesi olduğunu belirtti.

Fatma öğretmen böyle öldürülmüş

KATİLİN CESEDİ TAŞIMASI GÜVENLİK KAMERASINDA

Soruşturmayı derinleştiren polis, çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. İncelenen görüntülerden birinde katil zanlısı Atalay F.'nin kameraya yansıdığı belirlendi. O görüntü de Atalay F.'nin, evden cesedin bulunduğu ağaçlık alana doğru tekerlekli bavulu çekerek ilerlediği görüldü. Polis, bavulda Fatma öğretmenin cansız bedeninin bulunduğunu ve Atalay F.'nin evde öldürdüğü öğretmenin cesedinin ağaçlık alana bu şekilde götürdüğünü tespit etti.

Fatma öğretmen böyle öldürülmüş

BAVUL, AYNI MAHALLEDE ÇÖP KONTEYNERİNDE BULUNDU

Cinayet zanlısının, Fatma öğretmenin cansız bedenini taşıdığı o bavul, olay yerine yakın olan bir çöp konteynerinde bulundu.  Fatma öğretmenin bulunan çantasındaki yaklaşık 3 bin liranın da kayıp olduğu belirlendi.

KADININ VÜCUDUNDA 8 BIÇAK DARBESİ

Adli Tıp Kurumu'nda otopsisi yapılan tarih öğretmeni Fatma Kayıkci'nın vücudunun çeşitli yerlerinde toplam 8 bıçak darbesi olduğu belirtildi.

Fatma öğretmeninin katil zanlısının kimliği şoke etti ! - Resim : 5

DHA