Fatma Şahin'den öğrencilere sürpriz

Fatma Şahin'den öğrencilere sürpriz

Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, öğrencilerin sorununa çözüm geldi.

Gaziantep’teki Kredi Yurtlar Kurumu’na bağlı yurtlarda kalan üniversiteli öğrencilerin ulaşım ve yemek gibi bir takım yurt sıkıntıları olması nedeniyle eylem yapmalarına Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’den çözüm geldi.

Gaziantep Karataş İpekevler son durağında çalışan 31 otobüsü bugünden itibaren Nilüfer Kız Öğrenci Yurdu ile Ümmü Gülsüm Kız Öğrenci Yurdu’nun önünden geçirme kararı aldıklarını aktaran Şahin, ek seferlerle yaşanan yoğunluğu da bir nebze rahatlattıklarını belirtti.

Şahin, “Gaziantep'teki öğrenci yurtlarımızdaki öğrenci arkadaşlarımızın sorunlarıyla ilgili olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmak için gerekli görüşmeleri yaptık. Büyükşehir Belediyemizin yetkisi dahilindeki ulaşım ve diğer sorunlarla ilgili bazı çözüm önerileri geliştirdik. Bu çözümler yarın sabahtan itibaren uygulanmaya başlanacak. Umarım arkadaşlarımızın hayatını biraz daha rahatlayacaktır” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı yetkilileri Hasan Kalyoncu ile Zirve Üniversiteleri’ne de ek seferler konulduğunu belirttiler. Yetkililer, sabah trafiğin yoğun olduğu 07.00 ile 09.00 saatleri arasında ek seferler yapıldığını aktardılar.