Fatsa’da Korku Filmi Çekilecek

Fatsa’da Korku Filmi Çekilecek

Medyastil Film'in yapımcılığını üstlendiği, çekimlerinin Ordu'nun Fatsa ilçesinde yapılacağı "Küçük Ruh" filminin ön hazırlık çalışmaları...

Medyastil Film'in yapımcılığını üstlendiği, çekimlerinin Ordu'nun Fatsa ilçesinde yapılacağı "Küçük Ruh" filminin ön hazırlık çalışmaları başladı.

Fatsa ilçesine bağlı Bolaman Mahallesi'nde çekilmesi planlanan "Küçük Ruh" filminin yapımcısı ve yönetmeni Alper Günay ile oyuncuları, Fatsa ilçesine gelerek bir basın toplantısı gerçekleştirdiler.

Kendi memleketinde ilk filmini çekecekleri için heyecanlı olduğunu belirten Yapımcı Alper Günay, "Ön hazırlık çalışmalarına başladık. Yakın bir zamanda çekimlere başlıyoruz. Fatsa kendi memleketim ve ilk çalışmamı burada gerçekleştirmek istedim. Farklı bir proje inşallah film vizyona girdiğinde izleyicilerde çok beğeneceklerdir. Fatsalılardan ve bölge halkından destek bekliyorum" dedi.

Türkiye'de korku filmi yapan kişiler hep aynı standardın içinde bir konu yer verdiğinin belirten filmin ceo prodüktörü Mehmet Şirin Deveci, "Genelde belli başlı konula yer veriyorlar. Bizim filmimizde korku olmasına rağmen temiz yüzler, güzel insanlar aydınlık bir ortamda psikolojik gerilim korkuyu sunacağız. Oyuncu arkadaşlarımız haftalardır emek veriyorlar projeye. Verilen emeğin karşılığının da alabilirsek güzel olacağını düşünüyorum. Karadeniz Bölgesi benim hayran olduğumu bir yer. Yaşanılacak bir yer buradaki yöneticiler Karadeniz'e bir şeyler katmaya çalışırlarsa Karadeniz çok daha güzel yerlere gelir. Film içinde 750 bin TL bütçe ayırdık ve bölgede tiyatro yapmış kişileri de onları destekleme adına filmimizde rol vermek istiyoruz" diye konuştu.

Ordu ilinde film çekmekten dolayı çok mutlu olduklarını belirten oyunculardan Tuğçe Demir, "Kendim İzmirliyim ve Karadeniz'e hep hayran birisiydim. Film gerçekten çok marjinal olandan daha farklı bir film olacak. Gerçekten çok çalıştık ve inşallah emeğimizin karşılığını alırız" ifadelerini kullandı.

İlk korku filmi olduğu için çok heyecanlı olduğunu belirten film oyuncularından Hülya Odabaşı, "İnşallah güzel bir film olacak ve izleyenler de çok beğeneceklerdir" şeklinde konuştu.

Oyuncu Gözde Dinç, "Burada çekim yapacağımız için çok şanslıyız. Projemiz gerçekten çok özel ve sıra dışı bir çalışma. Oyuncu arkadaşlarımızla çalıştık ve emeklerimizin karşılığını inşallah alırız" açıklamasında bulundu.

Ordulu yerel yöneticilerden destek beklediklerini belirten Film koordinatörü Soner Başer ise şunları kaydetti: "Genç bir yapımcı Alper Günay'ın memleketinde korku filmi çekecek olması son derece önemlidir. Bu anlamda buradaki yapımcı arkadaşımıza gerekli destekleri iş adamları ve yerel yöneticilerin vermesi gereklidir. Kendi memleketini tanıtmak için elinden gelen gayreti gösteriyor. Bizler elimizde imkanlar doğrultusunda bu film çekeceğiz."

Kaynak: İHA