Fazıl Say'dan İslam'a çirkin saldırı

Fazıl Say'dan İslam'a çirkin saldırı

Ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say sosyal medyada İslam'a adeta savaş açtı.

Twitter sayfasından cennete kerhane ve meyhane benzetmesi yapan Fazıl Say'a destek olanlar da çıktı tepki gösterenler de...

Ardarda İslam dinine hakaretler yağdıran Fazıl Say twitter hesabından "Irmaklarindan saraplar akacak diyorsun, cenneti ala meyhane midir? Her muminine 2 huri verecegim diyosun, cenneti ala kerhane midir? Bilmem farkettiniz mi ama nerde yavşak adi magazinci hırsız şaklaban varsa hepsi allahçı, bu bir paradoks mu?" twit'ini paylaştı.

Twitter kullanıcıları Fazıl Say'a İslam'a hakaret eden mesajları yüzünden tepki yağdırırken, Say sert susmayı tercih etti.

MÜEZZİNLE DE DALGA GEÇTİ

Fazıl Say, "Muezzin 22 saniyede okudu aksam ezanini yahu. Prestissimmo con fuco!!! Ne acelen var? Sevgili? Raki masasi?" twitiyle ezan okuyan müezzini de "ti"ye alırken sosyal medyada ortalık bir anda karıştı.

İSLAM DİNİNE HAKARET ETTİ

Hızını alamayan Fazıl Say, "Tanri, ugruna yasayacagin bir sey mi olecegin bir sey mi yoksa hayvanlasip oldurecegin bir sey mi ?? Bunu da dusun!!" paylaşımı ile hakaretlerine devam etti.

EROL KÖSE'DEN BEL ALTI VURUŞ

Fazıl Say'ın bu hakaret dolu mesajlarına tepki gösteren binlerce Twitter kullanıcısı arasında "medyanın Twitter kabusu" Erol Köse de vardı.

Köse "Bu Fazil Say 'ın küçükken topu inşaata kaçmış.... O yuzden hep salyalı...." mesajını takipçileriyle paylaşırken, bir çok Twitter kullanıcısı da Fazıl Say'a öfe kustu.

İSLAM KARŞITLARINA RETWEET'LE DESTEK !

Kendi hakaretleri ile yetinmeyen Fazıl Say, İslam'a hakaret eden diğer kullanıcıların mesajlarını da "retweet" ederken kendi sayfasına taşıdı.

İşte Fazıl Say'ın sayfasından paylaştığı İslam karşıtlarının gönderdiği mesajlarından bazıları:

*‏ ateistim ve bunu bu kadar rahat söyleyebildiğim için gururluyum

*‏ bizim ordaki imam blues tarzı ezan okuyor.Biraz kassa Berklee ye girer.

* Ben ateistim :) diğer yarısını bilmem :))

* irmaklarindan saraplar akacak diyorsun,cenneti ala meyhane midir?her muminine 2 huri verecegim diyosun,cenneti ala kerhane midir?

* bilmem farkettiniz mi ama nerde yavşak adi magazinci hırsız şaklaban varsa hepsi allahçı, bu bir paradoks mu?