• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 59.662
  • Dolar
  • 1,7675
  • Euro
  • 2,3245
  • Altın
  • 653,05
  • Ankara : -2 °C
  • İstanbul : 1 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 8 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : 0 °C
Çerkezler ve Lazlar da anadil için karar aldı
Yarın İstanbul'a kar geliyor
Bu okulda verem kol geziyor !
Şırnak'ta 15 terörist öldürüldü
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Fazıl Say'ı ayakta alkışladılar

Fazıl Say'ı ayakta alkışladılar
Almanya'da konser veren Fazıl Say, konser sonunda ayakta alkışlandı.
09 Ocak 2010 / 14:25Piyanist Fazıl Say, dün akşam Almanya'nın Hamburg kentinde konser verdi.
Say, Hamburg'daki Laeiszhalle adlı konser salonunda Devlet Gençlik Orkestrası ile birlikte verdiği konserden sonra çok sayıda Alman ve Türk müzik sever tarafından ayakta alkışlandı.

Konserde Ludwig van Beethoven'in eserlerini yorumlayan Say, yoğun alkış üzerine ünlü halk ozanı Aşık Veysel'in "Kara Toprak" adlı şiirinden bestelediği eserini de yorumladı.

Say, 10-13 Mart günleri arasında Almanya'nın Dortmund kentinde "Fazıl Say Festivali" düzenleneceğini belirterek, "Dortmund'da 5 yıl içinde 20 konser verdim. Dortmund'da gerçekleşecek olan festivalde İstanbul'u anlatan ve 7 bölümden oluşan bir eser sunacağım. Benim yanım sıra keman virtüozu Patricia Kopatchinskaja ve perküsyon sanatçısı Burhan Öcal da konser verecek" dedi.

Say, bugün Almanya'nın Wiesloch kentinde, 10 Ocakta Nürnberg'de, 11 Ocakta Bonn'da, 12 Ocakta Fransa'nın Avignon kentinde, 14 Ocakta da İtalya'nın Monfalcone kentinde konserler verecek.
394
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim