Felsefe Nedir Sorusuna Verilen Cevaplar Gülümsetti

Felsefe Nedir Sorusuna Verilen Cevaplar Gülümsetti

Bartın'ın Kozcağız beldesinde felsefe kulübü kuran öğrenciler, yaptıkları ekip çalışması ile beldeki vatandaşlara mikrofon uzatarak "felsefe nedir" sorusunu yönelttiler ve aldıkları cevaplara gülümsediler.

- Bartın'ın Kozcağız beldesinde felsefe kulübü kuran öğrenciler, yaptıkları ekip çalışması ile beldeki vatandaşlara mikrofon uzatarak "felsefe nedir" sorusunu yönelttiler ve aldıkları cevaplara gülümsediler.

Kozcağız Çok Programlı Anadolu Lisesi (ÇPAL) öğrencileri tarafından kurulan felsefe kulübü, dünya felsefe gününü çeşitli etkinliklerle kutladı. Öğrenciler yaptıkları ekip çalışması ile sokakta ve okulda karşılaştıkları insanlara ve öğretmenlere felsefe nedir sorusunu sordular ve kendilerince cevap vermelerini istediler. Sonra bu kısa videoları birleştirip kısa bir film oluşturdular. Vatandaşların felsefe nedir sorusuna verdiği ilginç cevaplar izleyenleri gülümsetti. Okulun halk oyunları ekibi programa yerel kıyafetleri ve oyunlarıyla renk kattı. Bartın Güzel Sanatlar Lisesi gençleri etkinliğe türküleriyle renk katarak bir dayanışma örneği sergilendi. Etkinliğin sonunda öğrenciler, istedikleri zaman neler yapabileceklerini gördüklerini ve büyük heyecan yaşadıklarını belirterek derslere karşı daha ilgili ve okulda daha mutlu olduklarını söylediler. Kozcağız’ın tek lisesi olan Kozcağız ÇPAL’in öğrencileri, başarılarının ve kendilerine güvenlerinin artmasını sağlamayı amaçlayan çalışmalara devam edeceklerinin altını çizdiler.