Ferhat Küpoğlu O Twıtı Açıkladı

Ferhat Küpoğlu O Twıtı Açıkladı

Şahsi twitter hesabından yaptığı açıklama sonrası istifa eden AK Parti İnebolu Gençlik Kolları Başkanı Hasan Ferhat Küpoğlu, yanlış anlaşıldığını ve bu yüzden kamuoyundan özür dilediğini söyledi.

- Şahsi twitter hesabından yaptığı açıklama sonrası istifa eden AK Parti İnebolu Gençlik Kolları Başkanı Hasan Ferhat Küpoğlu, yanlış anlaşıldığını ve bu yüzden kamuoyundan özür dilediğini söyledi.

AK Parti İnebolu Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Küpoğlu, sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından yaptığı açıklama sonrası istifa etmişti. Küpoğlu, Taksim Gezi Parkı olayları nedeniyle eylemcilere twitterdan tepki göstererek, “Taksim Gezi Parkı’ndan sonra Anıtkabir'i de yıkarız elhamdülillah” şeklinde yazdığını, fakat bunu başka bir kişinin hesabından yanlışlıkla kopyala yapıştır yaptığını belirtti. Küpoğlu, twitter hesabından yaptığı bu açıklamanın kamuoyunda büyük tepkiye neden olması üzerine istife ettiğini hatırlattı. Küpoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

“Kamuoyunun bilmesini isterim ki sosyal medyada şahsi twitter, hesabımdan yanlışlıkla yazmış olduğum yazılar amacını aşmış olup, tarafımı hedef göstermektedir. Olayın aslı şu şekilde gerçekleşmiştir. 01.06.2013 tarihinde 'Taksim Gezi Parkı' olaylarıyla ortaya çıkan sosyal medya yazışmalarında Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a saygısızlığa varan yorumlar yapılmıştır. Bende 'Oyuna Gelme Türkiyem' başlığını gündemin birinci sırasına taşımak isterken birçok yorumu kopyala yapıştır yaparak twit atıyordum. Bu arada bir kişinin 'Siz bu zihniyetle Anıtkabir'i de yıkarsınız' cümlesine karşılık olarak başka bir kişinin 'Gezi Parkı'nın ardından Anıtkabir'i de yıkarsak elhamdülillah' cevabını gördüm. Bende kopyala yapıştır yapmaya devam ederken yanlışlıkla bu yazıyı da sayfamda yayınlamışım. Yapmış olduğum bu hatanın arkadaşlarımın uyarısıyla yaklaşık 20 dakika sonra farkına vardım ve sayfamdan yazıyı hemen kaldırdım. Bizler Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleriyle çizmiş olduğu yoldan ilerlemekteyiz. Her ne kadar yanlış anlaşılsam da Atamızın izinde yürümeye devam edeceğim. Her ne sebeple olursa olsun yanlışlıkla yapmış olduğum bu yorumdan dolayı tüm Türkiye’den ve saydığı değer kamuoyundan özür dilerim.”