• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 60.557
  • Dolar
  • 1,7731
  • Euro
  • 2,3308
  • Altın
  • 652,04
  • Ankara : -5 °C
  • İstanbul : 2 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 8 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : 0 °C
Atatürk'ün heykeli Şeyh Sait'in mezarını mı gösteriyor ?
Adanın efendisi Türk ordusu
Kuzey Irak ilk defa PKK’ya sert çıktı
2 evladımız şehit düştü
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Ferrari fiyatına Tata

Ferrari fiyatına Tata
Nano, yakında tamamen yenilenmiş lüks versiyonuyla piyasaya çıkacak.
07 Ocak 2010 / 15:52Hindistan’da Tata Grubu tarafından üretilen ve 2 bin dolarlık fiyatıyla dünyanın en ucuz otomobili olarak lanse edilen Nano, yakında piyasaya çıkacak tamamen yenilenmiş lüks versiyonuyla bir Ferrari’nin fiyatını yakalayacak.

Merkezi Bombay’da bulunan otomobil tasarımında uzman D.C. Design, iç aksamı plastik, küçük tekerlekli ve kontrol panelinde tek bir kadranı bulunan 3,1 metre uzunluğundaki bu şehir otomobilini genel siluetine dokunmadan tamamen yenileyeceğini açıkladı.

İki ay sonra ilk prototipi tamamlanacak lüks Nano’nun son fiyatı da bir Ferrari veya bir Porsche’nin fiyatı kadar, 220 bin dolar civarında olacak.

Yeniden yaratılacak otomobilde sadece şasi ve alt döşeme orijinalliğini muhafaza edecek, geri kalan kısım büyük ölçüde yüksek teknoloji ürünü olacak.

Standart modelinde 624 cm3 hacminde 33 beygir gücünde bir motor bulunan otomobil, 1600 cm3’lük bir motorla ve daha büyük tekerleklerle donatılacak. Karbon alaşımlı karoser kullanılacak ve 600 kilonun altında ağırlığa sahip olacak yeni tasarımlı Nano’nun fren ve süspansiyonları da yenilenecek.
Etiketler: Ferrari, Tata, Porsche, Taraf, ucuz
1547
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim