Fethullah Gülen'e ''sahtekâr'' dedi !

Fethullah Gülen'e ''sahtekâr'' dedi !

Fadıl Akgündüz, Fethullah Gülen'i sahtekârlıkla suçladı.

İşadamı M. Fadıl Akgündüz, "Elhamdülillah Kazandık. Yeni Türkiye hayırlı olsun" başlıklı 21. Didim sohbetleri toplantısında Fethullah Gülen’e yönelik ağır ifadeler kullandı.

Konuşmasında 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasından sonra gün yüzüne çıkan AK Parti - Cemaat savaşı ile ilgili açıklamalarda bulunan Fadıl Akgündüz, Gülen’in neden ülkeye dönmediğini sordu. Konuşmasının sonunda Gülen’e ‘hırsız’ diyen nam-ı diğer Jet Fadıl, ses kayıtları ile ilgili yorumlarda da bulundu.

İşte Fadıl Akgündüz’ün, Gülen ile ilgili sözlerinden satırbaşları:

“MEĞERSE TELEFONLARI DİNLİYORMUŞ”

“Ben cezaevine gireceğimi bile bile ülkeme döndüm. Adam ben din adamıyım diyor. Başbakan, ‘Onunla hiçbir sorunum yok, gelsin ülkesine’ diyor. Yine gelmiyor. Yani bana hoca efendi demeniz lazım. Ona ne diyeceksiniz bilmiyorum.

Yolsuzluk varsa bunu yapanı alın ne yapacaksanız yapın. Biz hırsızlık yapanı savunacak değiliz. Ama sen onu bahane edip seçime girerken Türkiye’de kaos üretelim, Türkiye’nin yükselmesini durduralım diyorsan, biz de diyoruz ki; ‘Sana inanmıyoruz. Ne senin kasetlerine ne dinlemelerine….  Cemaatten bir tane hoca diyor ki; ‘Biz Fethullah Hoca efendiye gittiğimiz zaman, biz daha konuşmadan bizim ona ne soracağımızı söylerdi. Biz de derdik ki ne keramet gösteriyor. Meğerse bizim telefonlarımızı dinliyormuş.”

“HIRSIZ”

Fethullah Gülen bana dava açmış ama hırsız. Onun hırsız olduğunu mahkemede de tescil edeceğim. Şimdi bir de sahtekarlığı çıktı ortaya. Şimdi de 50 bin liralık tazminat davası açmış. Sahtekar sözüme de dava açacak. Kazanamaz da kazansa da kazanmasa da yüz bin lira göndeririz. Belki ihtiyacı vardır.”