Fetih Kutlamaları için uygulama geliştirildi !

Fetih Kutlamaları için uygulama geliştirildi !

İstanbul'daki Fetih kutlamaları için hazırlanan uygulama ile şölen 6 farklı dilde izlenebilecek.

Bilgi teknolojilerini etkin bir biçimde kullanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilen İBB Simultane Uygulaması, "Fetih 1453" kutlamaları ile hayata geçiriliyor. İBB Simultane Uygulaması'nı bilgisayarına, tabletine veya telefonuna indiren kullanıcılar, 6 farklı dilde organizasyonu takip edebilecek.

İBB Simultane Uygulaması, dünyanın odak şehirleri arasında yerini alan İstanbul'da gerçekleştirilen uluslararası etkinliklerde yabancı konuklara büyük kolaylık sağlaması açısından önem taşıyor. İBB Simultane Uygulaması, uluslararası çapta organizasyonları takip etmek isteyen konuklara dinleme ve izleme seçenekleri ile büyük kolaylık sağlayacak. Uygulamayı bilgisayarına, tabletine veya telefonuna indiren kullanıcılar, 6 farklı dilde organizasyonu takip edebilecek. Bugün Yenikapı'da gerçekleştirilecek Fetih kutlamalarında ilk kez kullanılacak olan uygulamayı, akıllı telefon kullanıcıları (http://link.ibb.gov.tr/simultane) linkinden kolaylıkla indirilebilecek.

2-20160529163038.jpg

İBB SİMULTANE UYGULAMASI NEDİR?

İBB Simultane Uygulaması, kullanıcıların etkinlik alanındaki simultane tercümeyi mobil ve web platformlarından canlı takip edebilmesine olanak veren inovatif bir platform olma özelliği taşıyor. Uygulama ile kullanıcılar özel bir donanım ihtiyacı olmadan mobil cihazlarından ve her yerden yayına erişebilecek. Uygulama, canlı yayının farklı dil seçenekleriyle erişimini destekliyor.

1-20160529163038.jpg

İHA