FETÖ'cüler listesini almaya gidenler de FETÖ'cü çıktı

FETÖ'cüler listesini almaya gidenler de FETÖ'cü çıktı

Emniyet'in belirlediği FETÖ'cü 1.200 üst düzey subayın listesini almaya giden 3 albayın da FETÖ/PDY’li askerler listesinde olduğu ortaya çıktı.

Emniyet İstihbarat Daire Başkanlığı'nın FETÖ/PDY soruşturmasında askerin içerisine sızmış 1200 üst düzey subayın ismini belirlediği ancak Genelkurmay'dan listeleri almaya gelen 3 albayın da FETÖ/PDY’li askerler listesinde olduğu ortaya çıktı.

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı, 6 ay önce yaptığı FETÖ/PDY soruşturmasında askerin içerisine sızmış 1200 üst düzey subayın ismini belirledi. Habertürk’ün haberine göre; Emniyet, 6 ay önce bu listeyi vermek için Genelkurmay Başkanlığı ile resmi temasta bulundu.

EMNİYET’İN LİSTESİNİ ALMAYA FETÖCÜ ALBAYLAR GİTTİ!

Amaç, Genelkurmay Başkanlığı'nın uyarılarak gerekli temizliğin yapmasını sağlamaktı. Genelkurmay, bu listeleri alması için en çok güvendiği 3 albayı görevlendirdi. Ancak gelen 3 albayın da FETÖ/PDY'li askerler listesinde olduğu anlaşılınca kriz yaşandı. Emniyet, listeyi almaya gelen 3 albaya listeyi vermedi. Genelkurmay Başkanlığı'nın, bugün yapacağı YAŞ toplantısından önce yeniden Emniyet Genel Müdürlüğü'nden o listeyi istediği öğrenildi.