Flaş iddia ! Erdoğan'ın sır gibi sakladığı proje...

Flaş iddia ! Erdoğan'ın sır gibi sakladığı proje...

Twitter fenomeni Fuat Avni, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomiyle ilgili sır gibi sakladığını ileri sürdüğü projeyi açıkladı.

Twitter fenomeni Fuat Avni‘den yine şok tweetler! Fuat Avni, @fuatavni hesabından yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın ekonomiyle ilgili sır gibi sakladığı projeyi yazdığını iddia etti.

Twitter fenomeni haline gelen @fuatavni yine gündeme bomba gibi düşecek iddialarda bulundu. Fuat Avni, Twitter’daki @fuatavni hesabından yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın ekonomiyle ilgili sır gibi sakladığını iddia ettiği projesini açıkladı.

@fuatavni Twitter’dan yazdığı açıklamalarda, Köşk’e çıktıktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk onayladığı kanun olan “Torba” kanunda herkesin gözünden kaçan bir düzenleme olduğunu iddia ederek bunun “Sektörel İzleme ve Değerlendirme Birimi” adında bir birimin kurulması olduğunu ifade etti.

AMAÇ: BDDK VE SPK’YI FESHETMEK!

421 bin takipçisiyle Twitter fenomeni haline gelen ve bütün ülkenin söylediklerini merak ettiği @fuatavni, Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Sektörel İzleme ve Değerlendirme Birimi” adını taşıyacak olan birimin Başbakanlık Teşkilatı’nda yer aldığını ve ekonominin tek üst kurulu olacağını iddia etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğrudan direktifiyle çalışacağını iddia ettiği birimin amacının ise BDDK ve SPK’yı feshetmek olduğunu açıklayan @fuatavni, şimdiye kadar beklenmesinin tek nedenini ise “BDDK ve SPK’nın biriken kirli işleri temizlemesi” şeklinde açıklayarak, “ardından üye ve yöneticilerin kapının önüne konulacağını” iddia etti.

@fuatavni yeni kurulacak kurulun idari şemasını da açıklayarak, BDDK ve SPK’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Başkan” olma arzusuna kurba edileceğini iddia etti.

fuat-avni-1.jpg

fuat-avni-2.jpg