Fuat Avni AK Parti'nin ilanını da bildi

Fuat Avni AK Parti'nin ilanını da bildi

Fuat Avni AKP'nin gazetede yayınlayacağı ilanı da bildi...

Fuat Avni’nin önceki gün Twitter’da duyurduğu ilan bugün AKP’ye yakın gazetelerin arka sayfalarında yer aldı.

Hükümete yakın sendika ve sivil toplum örgütlerinden oluşan Milli İrade Platformu, 25 Aralık Operasyonu'nun yıl dönümünde gazetelere ilan verdi. 
 
Yeni Şafak, Sabah, Akşam gibi AKP'ye yakın gazetelerinin arka sayfasında yer alan tam sayfa ilanda "17-25 Aralık, Türkiye'nin demokrasi tarihine kara bir leke olarak kazındı" deniliyor.
 
'Yeni Türkiye yolunda yeni şeyler söylemek lazım...' başlığını taşıyan bildiride hükümetin eski ortağı Gülen Cemaati kast edilerek "Bir vesayet örgütünün yıllar boyu, sessizce, sinsice, şantaj, tehdit ve kumpasla, tüm rakiplerini ve muhaliflerini sindirmek suretiyle kendi hırs ve emellerine ulaşmak için her yolu meşru görerek ve göstererek devletin kılcal damarlarına kadar nasıl sızdığını, uluslararası güçlerin nasıl oyuncağı haline geldiğini dehşetle öğrendik"ifadesi kullanılıyor.
 
"Telefonların dinlendiğini, mahremlerin gözetlendiğini, devletin en gizli sırlarının kaydedildiği" dile getiren bildiride "üretilen sahte delillerle, masum insanlara nasıl zulmedildiğini daha iyi anladık" deniliyor.

b5p7uldccaamhci-(1).jpg
 
TÜRGEV DE LİSTEDE

25 Aralık operasyonunun merkezindeki TÜRGEV'in de yer aldığı Milli İrade Platformu'nun da yer aldığı, Memur Sen, Hak-İş, İHH gibi örgütlerin imzacı olarak yer aldığı ilanda "vesayete, karanlık suç örgütlenmelerine, tüm darve girişimlerine karşı yapılan kararlı mücadeleyi bugün de gönülden destekliyoruz. YENİ TÜRKİYE yolunda üzerimize düşen sorumluluğumuzun farkındayız" ifadeleri kullanılıyor.