• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 59.662
  • Dolar
  • 1,7675
  • Euro
  • 2,3245
  • Altın
  • 653,05
  • Ankara : -3 °C
  • İstanbul : 1 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 8 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : -2 °C
Çerkezler ve Lazlar da anadil için karar aldı
Yarın İstanbul'a kar geliyor
Bu okulda verem kol geziyor !
Şırnak'ta 15 terörist öldürüldü
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Fuhuş baronunu 'kapıcı' yakaladı

Fuhuş baronunu 'kapıcı' yakaladı
Hollanda'da kadınlara işkenceyle fuhuş yaptıran kişi, Antalya'da yakalandı..
23 Şubat 2010 / 09:29

Hollanda'da 120 kadına işkenceyle fuhuş yaptıran Şaban Baran, izin alarak çıktığı hapishaneye geri dönmedi.Antalya'da olduğu belirlenen Şaban Baran'ı kaldığı rezidansta 'kapıcı' kılığındaki polis yakaladı

HALEN YARGILANIYOR
Hollanda ve Türkiye vatandaşlığı olan Şaban Baran 2008 yılında 120 kadına işkenceyle fuhuş yaptıran bir çetenin elebaşı olduğu gerekçesiyle Hollanda’da 7.5 yıl hapis cezası aldı. Hakkında kara para aklama ile uyuşturucu suçlarından da davalar açılan Şaban Baran’ın geçen yıl ekim ayında bir kızı oldu. Şaban Baran kızını görmek için hapishaneden 1 haftalığına özel izin aldı. Fakat Şaban Baran hapse dönmek yerine firar etti.

‘BENİ NASIL BULDUNUZ?’
Interpol tarafından da aranan Şaban Baran’ın Antalya’da bir rezidansta kaldığı belirlendi. Bir polis, rezidansta kapıcı gibi çalışmaya başladı. ‘Kapıcı’ polis, Şaban Baran’ı 1 hafta takip etti. Ardından yapılan operasyonla Şaban Baran kızını parka götürürken yakalandı. Karşısında polisleri görünce “Beni nasıl buldunuz?” diye soran Şaban Baran gözaltına alındı. Şaban Baran’ın evinde ve üzerinde kimlik, cep telefonu, para, silah ya da uyuşturucu bulunmadı.


1.20100223093316.jpeg

1185
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim