Fuhuş baskınından sonra...

Fuhuş baskınından sonra...

Antalya ve Çorum'da düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 13 zanlı adliyeye sevk edildi.

Antalya ve Çorum'da düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 13 zanlı adliyeye sevk edildi. Bir ayağı olmayan zanlı adliyeye koltuk değnekleriyle geldi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği  ekiplerince 3 aylık teknik ve fiziki takibin ardından Antalya ve Çorum'da  düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan 13 zanlının ifadelerinin  alımı tamamlandı. 

Gözaltındaki H.T, Y.G, G.A, Y.K, M.Ş, M.K, A.E, Ç.Ç, M.A.B, A.C, M.K,  C.Ö. ve T.A. "Fuhuş için yer temin etmek, fuhuş yaptırmak ve fuhşa aracılık  etmek" suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi. 
 
Koltuk değnekleriyle adliyeye çıktı 
 
Zanlılardan M.K'nın bir ayağının olmadığı, koltuk değnekleriyle  yürüdüğü gözlendi. Küçük yaşlarda trafik kazası geçirmesi sonucu bir ayağının  kesildiği belirtilen M.K'nın evinde fuhuş yaptığı öğrenilen 5 yabancı uyruklu  kadının yakalandığı bildirildi. 
 
Öte yandan operasyon kapsamında fuhuş yaptığı iddiasıyla gözaltına  alınan 14 yabancı uyruklu kadın, işlemlerinin ardından sınır dışı edildi. 
 
Antalya ve Çorum'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda 13 zanlı ile  fuhuş yaptıkları belirlenen Özbekistan, Gürcistan, Kırgızistan ve Moldova uyruklu  14 kadın gözaltına alınmıştı. 
 
Sağlık kontrollerinde Moldova uyruklu N.A'nın (32) 6 aylık hamile  olduğu ortaya çıkmıştı. Zanlıların polise yakalanmamak amacıyla fuhuş için evler  kiraladıkları belirlenmişti.