Futsal İl Şampiyonu öğrencilerden, Kaymakam Erkanı ziyaret etti

Futsal İl Şampiyonu öğrencilerden, Kaymakam Erkanı ziyaret etti

Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından il genelindeki liseler arasında düzenlenen Futsal turnuvasında il birincisi olan Tatvan Hüseyin Çelik Anadolu Lisesi takımı, Tatvan Kaymakamı Murat Erkan’ı ziyaret etti.    İlç

Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından il genelindeki liseler arasında düzenlenen Futsal turnuvasında il birincisi olan Tatvan Hüseyin Çelik Anadolu Lisesi takımı, Tatvan Kaymakamı Murat Erkan’ı ziyaret etti.

    İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, Şube Müdürü Suat Birlik, Okul Müdürü Mustafa Önder ve takım hocası Muhammet Polat ile birlikte, Kaymakam Murat Erkan’ı makamında ziyaret eden Hüseyin Çelik Anadolu Lisesi Futsal takımı, 5 Nisan’da Diyarbakır’da yapılacak olan bölge müsabakaları için Kaymakam Murat Erkan’a şampiyonluk sözü verdi.

    Elde edilen başarıdan ötürü sporcuları ve takım hocalarını tebrik eden Kaymakam Erkan, “İlçemizi en iyi şekilde temsil ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. İlçemizi ilde temsil edip şampiyon olduğunuz gibi, bölgede de en iyi şekilde temsil edeceğinizde kuşkum yok. Zira ilçemizin bölge müsabakalarında yer alacak olması da bizim için ayrı bir gurur. Biz öğrencilerimize inanıyoruz ve güveniyoruz. Bu vesile ile ben öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.

    Tatvan Hüseyin Çelik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Muhammet Polat, ise temennilerinden dolayı Kaymakam Murat Erkan’a takım adına teşekkürlerini iletti.

CİHAN