- IMKB

- 54.810
- Dolar

- 1,8425
- Euro

- 2,3065
- Altın

- 619,17
- Ankara : 10 °C
- İstanbul : 15 °C
- İzmir : 13 °C
- Adana : 16 °C
- Antalya : 16 °C
- Diyarbakır : 12 °C
G.Saray'ın rakibi Kızılyıldız !

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Kupası challange turunda (çeyrek final) Sırbistan'ın Kızılyıldız takımıyla eşleşti.
Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Kupası challange turunda (çeyrek final) Sırbistan'ın Kızılyıldız takımıyla eşleşti.
Yarı finale çıkma yolunda Kızılyıldız'a karşı ilk maçını 21-22-23 Şubat tarihlerinden birinde İstanbul'da yapacak olan Galatasaray, rövanş maçını ise 28-29 Şubat veya 1 Mart tarihlerinden birinde Belgrad'da oynayacak.
HEM SEVİNDİRİCİ HEM DE ÜZÜCÜ SONUÇLAR GELDİ
Galatasaray'ın Avrupa kupalarında mücadele eden kadın ve erkek voleybol takımlarından dün yapılan müsabakalar sonrası hem sevindirici hem de üzüntü verici sonuçlar geldi.
Galatasaray Kadın Takımı, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Kupası 3. turunda Yunanistan ekibi AEK'yı her iki maçta da 3-0 yenerek challange turuna (çeyrek final) kalma başarısı gösterirken, Galatasaray Yurtiçi Kargo Erkek Takımı ise Ukrayna temsilcisi Lokomotiv Kharkiv'e 3-1 ve 3-2 yenildiği iki maçın ardından Challange Kupası'na 4. turda veda etmek durumunda kaldı.
Bu sezon voleybol yatırımlarını önemli ölçüde artıran sarı-kırmızılı kulüp, voleybolda kadın takımıyla Avrupa mücadelesine devam edecek.
DARNEL: CEV KUPASI'NDA İDDİALIYIZ
Galatasaray Kulübü Voleybol Şubesi Sportif Direktörü Orkun Darnel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, erkeklerde Avrupa kupalarına veda edip, kadınlarda ise mücadelelerini sürdürdüklerini aktırırken, CEV Kupası'nda iddialı olduklarını kaydetti.
CEV Kupası'nda kadın takımının challange turuna yükseldiğini ve Sırbistan'ın Kızılyıldız takımıyla eşleştiğini aktaran Darnel, ''Bu kupada iddialıyız. Şampiyonlar Ligi'nden gelen takımların da katılımıyla, yarı final öncesi challenge turu maçları oynanacak. Rakibimiz Kızılyıldız'ı tanıyoruz. Sezon başında yaptığımız bir hazırlık maçında da onları yenmiştik. Yeniden yenmememiz için de sebep yok. Turu geçmek için elimizden gelin yapacağız'' dedi.
Darnel, Kızılyıldız'ı geçmeleri halinde yarı finalde Tomis Costanta (Romanya)-Dinamo Krasnodar (Rusya) eşleşmesinin galibiyle eşleşeceklerini söyleyerek, ''Şu anda hedeflerimiz doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz. Kızılyıldız'dan da daha iyi bir takım olduğumuzu düşünüyoruz. Eğer tur atlarsak rakibimiz büyük ihtimalle Dinamo Krasnodar olacak. Çok güçlü bir rakip. Bana göre o yarı finalin galibi, finalin de favorisi olur'' diye konuştu.
Ayrıca, Yunanistan'daki AEK maçında yaşanan olaylara da değinen Orkun Darnel, Yunan taraftarlar ile polis arasında olaylar çıktığını ancak bunun kendilerine yönelik olmadığını ve etkilenmediklerini kaydetti.
Orkun Darnel, Avrupa Challange Kupası'ndan elenen erkek takımı için de, ''Kesinlikle kolay bir kupa değil ve rakip Ukrayna takımı da oldukça güçlüydü. Boy ortalamaları 2,03 metre. Tabii ki turu geçmemiz lazımdı ancak kolay da değildi. Şimdi takımın bu psikoloji üzerinde atması ve lig ile kupada yeniden ritmini bulması için elimizden geleni yapacağız'' ifadelerini kullandı.
- Bugün
- Dün
- Bu Hafta
- Bu Ay
- İŞTE EUROVISION SONUÇLARI -CANLI-
- AK Parti'de istifa sesleri !
- 400 kilo ağırlığındaki kız evden çıkamadı
- Başbakan'dan özür bekliyorlar
- Prezervatif tarih mi oluyor?
- Teröristler Ankara'yı havaya uçuracaktı
- Memurlara maaş farkı ödeniyor !
- Cem Uzan değil mi o ?
- Fakirin kredi kartına inceleme
- Acun: Onlara bir dilim ekmek bile yok...
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim








Sporun doğru adresi
Kadinlara çok özel bir haber
Medyanın 24 saat açık kafesi











































Bu habere ilk yorum yapan siz olun.