• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.810
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3065
  • Altın
  • 619,17
  • Ankara : 10 °C
  • İstanbul : 15 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 16 °C
  • Diyarbakır : 12 °C
Erdoğan'dan yine çok tartışılacak sözler
Eurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !
Memurlara maaş farkı ödeniyor !
Bu haber çocuğu Facebook kullananlar için
İstanbul HaberleriDiğer İller
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Toplantısı Yapıldı

08.02.2012 18:47

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu'nun şubat ayı toplantısı yapıldı.

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile yönetim kurulu üyeleri Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Refik Arkan, Ali Gürsoy, Celal Gürcan, Abdürrahim Albayrak, Ahmet Ocaklı, Semih Haznedaroğlu, Necati Demirkol, Aka Gündüz Özdemir va Emir Sarıgül hazır bulundu.

Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Galatasaray Kulübü Tüzüğü'nde yapılması planlanan değişikliklerle ilgili bir tüzük tadil komisyonu kurulması için üyelerden onay alırken, kulüp yönetimi de Celal Erkut başkanlığında, Prof. Hamdi Yasaman, Murat Develioğlu, Sedat Doğan, Vural Aküzüm ve Refik Arkan'dan oluşan bir komisyon oluşturulduğunu yazılı olarak divan başkanlığına iletti. İrfan Aktar, kulüp tüzüğü hazırlanmasının divan kurulunun yetkisinde olduğunun altını çizerek, yönetimin belirlediği komisyona

kendilerinin de ek isimler vereceklerini dile getirdi.

Türkiye Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'nda birinci olan yüzme şubesi sporcuları ve teknik heyetine başarı beratları verildi. Yüzme şubesi sporcuları ve teknik heyeti toplantıda tek tek anons edilerek kürsüye çağrılırken, başarı beratları, üyelerin alkışları altında takdim edildi.

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu üyeleri, sarı-kırmızılı yönetimin şike soruşturması sürecinde sergilediği politikaya destek verdi. Divan kurulu üyelerinden Türker Arslan, futbolun içinde bulunduğu kriz döneminde tutarlı bir duruş sergileyen Galatasaray yönetimine destek olunması gerektiğini belirterek, yönetimin açıklamalarının ve sergilediği tutumun, divan kurulunca aynen benimsendiği yönünde bir deklarasyonun kabul edilmesi gerektiğini kaydetti.

Bunun üzerine Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, bu yönde yazılı bir metini oylamaya sundu ve metin oy çokluğuyla kabul edildi.

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu'nun nisan ayında yapılacak başkanlık seçimi öncesi yarış hareketlendi. Yaptığı konuşmanın ardından Türker Arslan, divan kurulu başkanlığına aday olacağını duyurup, üyelerden oy istedi. Arslan'ın kürsüden inmesi sırasında ise mevcut başkan İrfan Aktar da seçimde yeniden aday olacağını deklare etti.

304
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
MANŞETLER
Bir efsane sona erdi...Milliler uzatmada yıkıldı !Sarıgül, 2015 planını anlattı !Hacizde kredi kartlı dönem !''Başbakan vajina bekçiliğini bıraksın''Bu haber ortalığı karıştırdı !Atiye konseri kanlı bitti !400 kilo ağırlığındaki kız evden çıkamadıAK Parti'de istifa sesleri !Molotofçu çocuk 5 lira için yanmış
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim