Gaün’de Erasmus+ Oryantasyon Programı Anlatıldı

Gaün’de Erasmus+ Oryantasyon Programı Anlatıldı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İnşaat Mühendisliği Konferans Salonunda Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından “Erasmus+ Oryantasyon Programı” düzenlendi.

- Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İnşaat Mühendisliği Konferans Salonunda Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından “Erasmus+ Oryantasyon Programı” düzenlendi.

Toplantının açılışında konuşan GAÜN Rektör Yardımcısı ve Erasmus Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Fahrettin Göğüş, “Giderken bireysel gidiyoruz diye düşünebilirsiniz. Ancak hem Türkiye’yi hem Gaziantep’i hem de üniversitemizi orada temsil ediyorsunuz. Biz 2003’ten bu yana Erasmus+ Oryantasyon Programını yapan bir üniversiteyiz. Türkiye’de seçilmiş pilot üç üniversiteden birisiyiz. Dolayısıyla bu konuda ciddi bir deneyimimiz ve altyapımız var. O nedenle ciddi sayıda öğrenci de gönderiyoruz. Karşı taraftaki üniversitelerden bu güne kadar giden öğrencilerimizden olumsuz hiçbir tepki almadık” diyerek bugüne kadar Erasmus+ Oryantasyon programına katılan öğrencilerle ilgili diğer üniversitelerden başarı anlamında övgüyle bahsedildiğini ifade etti.

Erasmus+ Oryantasyon Programının öğrencilerin gelecekte çalışabilecekleri ve ilişki kurabilecekleri bir ortam yaratmak adına çok önemli olduğuna işaret eden Prof. Dr. Göğüş, “Bizi çok iyi temsil edeceğinize kendi adınıza da çok güzel kazanımlar elde edeceğinize eminim. Her biriniz farklı bir ülkenin kültürünü tanıyıp, bizim kültürümüzü tanıtma fırsatı elde edeceksiniz” dedi.

Toplantıya 2014 - 2015 eğitim öğretim yılı bahar döneminde Erasmus+ Oryantasyon öğrenim hareketliliğine katılacak öğrenciler katıldı. Toplantının devamında, GAÜN Uluslararası İlişkiler Ofisi Erasmus+ Oryantasyon Programı Sorumluları Ebru Çayırgan Göktekin ve Şeyho Bozkuş, Erasmus+ Oryantasyon Programı hakkında sunum yaparak öğrencilerin sorularını cevapladı.

GAÜN’DE ERASMUS+ ORYANTASYON PROGRAMI ANLATILDI

GAÜN’DE ERASMUS+ ORYANTASYON PROGRAMI ANLATILDI

GAÜN’DE ERASMUS+ ORYANTASYON PROGRAMI ANLATILDI