Gazeteciler Cemiyetinden Milletvekili Kinayın Yht Atağına Destek

Gazeteciler Cemiyetinden Milletvekili Kinayın Yht Atağına Destek

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu, Yüksek Hızlı Tren'nin (YHT) Kütahya’dan geçmesi için bakanlıklar düzeyinde yoğun çaba sarf eden AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay'a teşekkür etti. Tunçoğlu, cemiyet olarak kendisine her tü

- Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu, Yüksek Hızlı Tren'nin (YHT) Kütahya’dan geçmesi için bakanlıklar düzeyinde yoğun çaba sarf eden AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay'a teşekkür etti. Tunçoğlu, cemiyet olarak kendisine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

YHT için bugünü kadar böylesine yoğun ve karlı bir çalışma sergilenmediğini dile getiren Tunçoğlu, "Milletvekilimiz Hasan Fehmi Kinay'ın bakanlıklar düzeyindeki çalışmalarını yakından takip ediyorum. YHT için şimdiye kadar böylesi bir yoğun ve karlı bir çalışma yapılmamıştı. Cemiyet olarak Kinay'a her türlü desteği vermeye hazırız. Milletvekilimize bu desteğin, Kütahya'daki diğer sivil toplum örgütleri tarafından da verilmesini istiyorum. Eğer çalışmalar böyle karlı bir şekilde sürdürülürse, YHT'nin Kütahya'dan geçmemesi için hiç bir sebep yok" diye konuştu.

Başkan Tunçoğlu, Milletvekili Hasan Fehmi Kinay tarafından, YHT isteğinin Kütahya'dan geçmesi için kendisine gönderilen ve haklı gerekçeler içeren bilgileri, Türkiye genelindeki Gazeteciler Cemiyeti Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri ulaştırdığını sözlerine ekledi.