Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık:

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık:

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nu AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Adayı olarak gösterilmesinden dolayı tebrik ederek Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulundu.

- Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nu AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Adayı olarak gösterilmesinden dolayı tebrik ederek Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bartık yaptığı yazılı açıklamada Davutoğlu’nun siyasi deneyimleri ve entelektüel birikimi ile Türkiye’ye en iyi şekilde hizmet edeceğine inandığını belirterek, Türkiye’nin içine girdiği yeni dönemde hedefinin ekonomik atılım olması gerektiğini vurguladı.

Bartık açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu AK Parti genel başkanı ve başbakan adayı olarak gösterilmesinden dolayı tebrik ediyor ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnanıyorum ki Davutoğlu haftaya gerçekleşecek AK Parti Kongresi'nde genel başkan seçilmesi halinde yıllardır edindiği siyasi deneyim ve entelektüel birikimi ile güçlü Türkiye vizyonuna en iyi şekilde hizmet edecektir.”

“Türkiye için yeni bir dönem başlıyor” diyerek iş dünyası olarak bu yeni dönem aktörlerinden beklentilerinin huzur, güven ve istikrarın devamı olduğunu belirten Bartık, “Türkiye’nin yeni Cumhurbaşkanı, yeni başbakanı ve yeni kabinesinden bu istikrarın devamı için çalışmalarını ve 2023 Türkiye’sine iş dünyasının yanında yürümelerini istiyoruz. Bu ülkede sosyal ve ekonomik refah reel sektörün omuzlarında yükselecektir. Daha güçlü bir Türkiye için hep beraber siyasal tartışmalara, kutuplaşmalara son verip, ekonomiye, üretime ve istihdama odaklanmamız gerekiyor. Yeni dönemde hedef ekonomik atılım olmalı” ifadelerini kullandı.