Gaziosmanpaşa’da Korkutan Patlama: Evlerin Camları Kırıldı, Panik Yaşandı

Gaziosmanpaşa’da Korkutan Patlama: Evlerin Camları Kırıldı, Panik Yaşandı

Gaziosmanpaşa'da bir kıraathane önüne patlama meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle bazı evlerin camları kırıldı.

Gaziosmanpaşa'da bir kıraathane önüne patlama meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle bazı evlerin camları kırıldı. Patlamaya el yapımı ses bombasının sebep olduğu iddia edildi. Mahalle sakinleri büyük panik yaşadı.

Olay, Yeni Mahalle 551. Sokak'ta, saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarından edinilen bilgilere göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler sokak üzerinde bulunan kıraathane önüne ses bombası attı. Saldırgan ya da saldırganlar olay yerinden kaçtı. Meydana gelen patlama sebebiyle sokak üzerinde bulunan bazı evlerin camları kırıldı. Patlama sesiyle panik yaşayan mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Zırhlı araçlarla söz konusu adrese gelen polis, çevre güvenliği aldı. Olay yerini emniyet şeridiyle kapatan polis, görgü tanıklarının ifadesini aldı. Olay yeri inceleme ile Bomba İnceleme ve İmha Şube Müdürlüğü ekipleri adreste delil çalışması yaptı. Patlama yerinde toplanan parçalar incelemek üzere emniyete götürüldü.

Patlamanın şiddetiyle evinin camları kırılan Tacettin Karaduman, büyük bir patlama sesi duyduklarını ve yataktan fırladıklarını aktardı. Olayda yaralanan kimsenin olmadığını belirten Karaduman, mahallede benzer olayların daha önce de yaşandığını kaydetti. Mahalle sakinleri can güvenliklerinin bulunmadığını savunarak yetkililerden önlem almasını istedi.

Olay yerinde yapılan ilk incelemede patlamaya el yapımı ses bombasının yol açtığı iddia edildi. Can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. Polis, bombayı atan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.