• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.810
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3065
  • Altın
  • 619,17
  • Ankara : 10 °C
  • İstanbul : 15 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 16 °C
  • Diyarbakır : 12 °C
Erdoğan'dan yine çok tartışılacak sözler
Eurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !
Memurlara maaş farkı ödeniyor !
Bu haber çocuğu Facebook kullananlar için
Kocaeli HaberleriDiğer İller
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Gebze Belediyesi yaza hazırlanıyor

Yaz döneminde hizmet seferberliği başlatmayı planlayan Kocaeli'ne bağlı Gebze Belediyesi, çok sayıda proje ve yatırımın ihale ve proje hazırlıklarını tamamladı.
12.02.2012 15:47

Yaz döneminde hizmet seferberliği başlatmayı planlayan Kocaeli'ne bağlı Gebze Belediyesi, çok sayıda proje ve yatırımın ihale ve proje hazırlıklarını tamamladı.
    Önümüzdeki yaz aylarında yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi vermek ve istişare etmek amacıyla mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Yaz aylarında gerçekleştireceğimiz yatırımların ihalelerini yaptık. Kar nedeniyle bozulan yollar onarılacak, mahallelerimizin asfalt ve diğer altyapı eksiklikleri giderilecek. Mahallelerimizde gerçekleştireceğimiz hizmet ve yatırımlarda muhtarlarımızın görüş ve taleplerine öncelik veriyoruz. Zira vatandaşlarımızla her gün birebir görüşen muhtarlarımız mahallelerin ihtiyaç ve taleplerini çok yakından takip ederek, sorunları bizlere aktarıyor ve hizmetlerin aciliyet sırasına göre gerçekleştirilmesinde yardımcı oluyor." dedi.

KAMULAŞTIRMALAR DEVAM EDİYOR
    Gebze'de yeni yatırım ve projelerin gerçekleştirilmesinde en önemli sıkıntının boş arazi ve arsa sıkıntısı olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Adnan Köşker, sözlerine şöyle devam etti: "Eğitim, sağlık, park, sosyal, kültürel ve spor tesisi gibi projelerimizi gerçekleştirirken maliyeti yüksek kamulaştırma sorunlarıyla yüz yüze kalıyoruz. İstasyon Mahallemizde GESMEK hizmet binası ve Bilgievi projesinin inşasını gerçekleştirmek amacıyla 1400 metrekarelik kamulaştırma yaptık. Güzeller Mahallesi'nde inşa edilecek sağlık merkezinin kamulaştırma çalışmaları tamamlandı. İki mahallemizde daha sağlık merkezi yapmak için kamulaştırma yapacağız. Yakında hizmete açacağımız Gebze Kent Meydanı tamamlandıktan sonra diğer yatırımlara daha fazla kaynak ayırma imkanı bulacağız ve mahallelerimizde yatırım hamlesi başlatacağız."
    Başkan Köşker'in muhtarlarla düzenlediği toplantıya, Başkan Danışmanı Şakir Bitmez, Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı Abdullah Turgut Uçar, çok sayıda köy ve mahalle muhtarı katıldı. CİHAN

55
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
MANŞETLER
Bir efsane sona erdi...Milliler uzatmada yıkıldı !Sarıgül, 2015 planını anlattı !Hacizde kredi kartlı dönem !''Başbakan vajina bekçiliğini bıraksın''Bu haber ortalığı karıştırdı !Atiye konseri kanlı bitti !400 kilo ağırlığındaki kız evden çıkamadıAK Parti'de istifa sesleri !Molotofçu çocuk 5 lira için yanmış
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim