• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 59.662
  • Dolar
  • 1,7675
  • Euro
  • 2,3245
  • Altın
  • 653,05
  • Ankara : 0 °C
  • İstanbul : 2 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 8 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : 0 °C
Çerkezler ve Lazlar da anadil için karar aldı
Yarın İstanbul'a kar geliyor
Bu okulda verem kol geziyor !
Şırnak'ta 15 terörist öldürüldü
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

''Gelecek günler bizimdir''

''Gelecek günler bizimdir''
Gül, Burdur'da belediye binasının balkonundan vatandaşlara hitap etti.
12 Mart 2010 / 14:45

Burdur'la ilgili aldığı bilgilerin kendisini memnun ettiğini belirten Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Her günümüz birbirinden güzel olacaktır. Yeter ki hepimiz birbirimizi sayalım, sevelim, vatanımıza, milletimize sahip çıkalım ve çok çalışalım. Bakın nasıl ilerliyoruz. Yollarımız yapılıyor, havaalanlarımız yapılıyor. Herşey giderek daha çok güzelleşiyor. İnanıyorum ki çocuklarımız çok daha güzel bir Türkiye'de yaşayacaklar" dedi.

Gül, konuşmasının ardından belediyenin balkonunda Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından kurulan yörük çadırını ziyaret etti. Gül'e burada bir de buzağı hediye edildi. Buzağıyı Ankara'ya götüremeyeceğini ifade eden Gül, orada bulunan engelli bir kadına hediye etti.

Engelli kadının ''Efendim siz gittikten sonra bunu bana vermezler'' sözleri üzerine Gül, buzağının kadına verileceğine dair Birlik Başkanı Özcan'dan söz aldı.

Daha sonra Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'yı ziyaret eden Gül'e Akkaya el yapımı kabak kemane hediye etti. Çalgının yayını eline alan Gül, odadakilere hitaben, ''Sesini duymak ister misiniz?'' diye sordu.

Gül, daha sonra kabak kemaneyi çalmayı denedi. Valilikte kendisine keman hediye edildiğini anımsatan Gül, ''Aldık bunları artık. Önce keman sonra bu. Bunları çalmayı öğreneceğiz artık'' dedi.

Kendisine hediye edilen minik nefesli çalgı sipsiyi de çalmayı deneyen Gül, Kayseri'de çocukluğunda söğüt ağaçlarından düdük yaptıklarını anlattı.

303
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim