Gelin adayından ilginç sözler

Gelin adayından ilginç sözler

Bir izdivaç programında gelin adayının söylediği sözler damadın tepki göstermesine neden oldu.

Evleneceksen Gel yarışmasına katılan başörtülü gelin adayı Sevgi, 'Evlendikten sonra açılacağım' sözleri şok etkisi yarattı. Damat adayı İsmail'in "Bana kapalı gelen kapalı kalır, açık gelen açık kalır" sözleriyle stüdyoda gergin anlar yaşandı

Evleneceksen Gel programında yine vukuat vardı. Bu kez başı kapalı olan gelin adayı 'Evlenince başımı açacağım' deyince herkesi şaşırtan detaylar ortaya döküldü.

Evleneceksem Gel programına katılan gelin adayı Sevgi'nin aslında program dışında başının açık olduğu ortaya çıktı. Programa geldiğinde babası hasta olduğu için saçıyla ilgilenemediğini belirten Sevgi 'Saçlarımı yaptıramamıştım. Damadımızda o zaman kapalı çık abla dedi. Onun zoruyla buraya kapalı çıktım' dedi.

DAMAT TEPKİ GÖSTERDİ

Damat adayı İsmail, Sevgi'nin başını açacağını öğrenince kararını olumsuz olarak açıkladı. Damat adayı İsmail kriterlerini açıkladığını belirterek, "Bana kapalı gelen kapalı kalır, açık gelen açık kalır. Sonradan açılıp kapanma yok. Sevgi Hanım evlendikten sonra açılmayı düşünüyor" dedi.