• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.810
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3065
  • Altın
  • 619,17
  • Ankara : 10 °C
  • İstanbul : 15 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 16 °C
  • Diyarbakır : 11 °C
Erdoğan'dan yine çok tartışılacak sözler
Eurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !
Memurlara maaş farkı ödeniyor !
Bu haber çocuğu Facebook kullananlar için
Samsun HaberleriDiğer İller
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Genç, Erdoğan'ın İzinde

Genç, Erdoğanın İzinde
13.02.2012 16:37

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçeyi Başbakan Erdoğan'ın izinde geleceğe taşıdıklarını belirterek, "Başbakanımız 2004'te Canik'i eski görüntüsünden kurtarmamız için bize görev vermişti. Kendisinin bize vermiş olduğu görevi başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Parti hükümeti ile birlikte Türkiye'de yaşanan değişimin Canik'te de en güzel şekilde hissedildiğini ifade eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Canik'te eğitimden kültüre, spordan ticarete kadar bir çok alanda büyük bir yükseliş var. 8 yıl içerisinde yaşanan bu önemli değişimin esas mimarı Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Onun vizyonu bizim ufkumuzu geniş tutmamızı sağlıyor. Başbakanımızdan aldığımız güçle değişime imza atıyoruz" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın Canik'i önemsediğini de vurgulayan Genç, "Bu değişimin esas mimarı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. 2004 yılında Samsun mitinginden dönerken, Başbakanımız Canik'i işaret ederek, 'Buradaki belediyeyi kazandığınızda ilçeyi bu görüntüsünden kurtarmak birinci göreviniz olsun' demişti. Onun işaret ettiği hedef doğrultusunda Canik'i bugünlere taşıdık. Başbakanımıza karşı sözümüzü tutmanın ve her şeyin en güzeline layık olan Canik halkımıza daha çağdaş ve modern bir ilçe oluşturmanın gururunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Canik'te yapacakları daha çok iş olduğunu belirten Genç, şunları söyledi: "Ufku geniş olan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin geleceği için çılgın projeleri hayata geçiriyor. Canik'te de Başarı Üniversitesi, Kuzey Yıldızı, Lovelet, Metro Gross Market, Baumax, Medicana Hastanesi hepsi birer çılgın projedir. Daha önce hayal görülen veya çılgın gelen projeleri, yatırımları biz Canikimize, Samsunumuza kazandırdık. Başbakanımızın izinde giderek her gün sahadayız, şantiyedeyiz. Canik ve Samsun için yapacağımız daha çok şeyimiz var."

52
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
MANŞETLER
Bir efsane sona erdi...Milliler uzatmada yıkıldı !Sarıgül, 2015 planını anlattı !Hacizde kredi kartlı dönem !''Başbakan vajina bekçiliğini bıraksın''Bu haber ortalığı karıştırdı !Atiye konseri kanlı bitti !400 kilo ağırlığındaki kız evden çıkamadıAK Parti'de istifa sesleri !Molotofçu çocuk 5 lira için yanmış
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim