Genç kız babasını dolandırdı

Genç kız babasını dolandırdı

Kahramanmaraş'ta 18 yaşındaki bir genç kız, babasının adına kredi çekerek babasını dolandırdı.

Kahramanmaraş'ta 18 yaşındaki Fatma Ulus, iddiaya göre babası 57 yaşındaki Avni Ulus adına bankadan kredi çekerek 15 bin lirayla ortadan kayboldu.

Kahramanmaraş'ta temizlik işçisi olarak çalıştığı belediyeden geçen ocak ayında çıkarılan 3 çocuk sahibi Avni Ulus'un kızı Fatma Ulus, babasının çalıştığı Aralık 2014'te adına özel bir bankadan 15 bin lirakredi başvurusu yaptı.

İddiaya göre babasına 'emeklilik evrakları' diyerek imza attıran Fatma Ulus, bankadan aldığı 15 bin lirayla ortadan kayboldu. Kızının kendisini dolandırdığını ileri süren Avni Ulus, bankaya borcunu ödeyemediğini belirterek şikayetçi oldu. Avni Ulus şunları söyledi:

"Kızım benden habersiz imzamla 15 bin lira kredi çekmiş. Bana yok yere imza attırdılar. Bana 'emekli olacaksın imza at' dedi, beni perişan etti. Çekti bir daha gelmedi. Neredeyse bulunsun. Şu anda İzmir 'de. Polis de arıyor ama bulamıyor. Ben borcumu ödeyemiyorum. Beni cezaevine atacaklar.

Şikayetçiyim. Kızım gelsin ve borcunu ödesin. Kendisinin bulunmasını ve içeri atılmasını istiyorum. Benim evim yok, yiyeceğim yok. Bana bakmıyorlar. Şu anda yurtta kalıyorum."

Eşi ve 2 çocuğuyla Büyükşehir Belediyesi Pınarbaşı Konukevi'nde barınan anne Elif Ulus ise, kalacakları yerleri olmadığını ifade ederek yetkililerden yardım istedi.