Genç Kıza Çarpıp Kaçan Cip Bulundu, Sürücü Aranıyor

Genç Kıza Çarpıp Kaçan Cip Bulundu, Sürücü Aranıyor

SANCAKTEPE'de köpeğini gezdiren 16 yaşındaki lise öğrencisi Elif Dağyeli'ye kırmızı ışıkta çarparak ölümüne sebep olduktan sonra kaçan sürücünün...

SANCAKTEPE'de köpeğini gezdiren 16 yaşındaki lise öğrencisi Elif Dağyeli'ye kırmızı ışıkta çarparak ölümüne sebep olduktan sonra kaçan sürücünün cipi polis tarafından ele geçirildi. Polis, bir tekstil firmasında çalıştığı öğrenilen sürücü Fatih Y. yi yakalamak için çalışma başlattı.

Sancaktepe'de önceki gün meydana gelen olayda, lise son sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Elif Dağyeli köpeğini dolaştırmak için dışarı çıkmış, saat 23.00 sıralarında karşıdan karşıya geçmek için bir yaya geçidine geldiği sırada ise hızla gelen ve kırmızı ışıkta durmayan bir araç genç kıza çarpmıştı. Çarpmanın şiddetiyle 100 metre öteye fırlayan Elif Dağyeli olay yerinde hayatını kaybetmişti. Genç kıza çarpan araç ise hızla olay yerinden kaçmıştı.

CİNAYET BÜRO AMİRLİĞİ TESPİT ETTİ

Genç kızın ölümüne neden olan şoförün yakalanması için sosyal medya üzerinden kampanya başlatıldı.

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada da, polis kamera görüntülerini kullanarak önce aracın modelini, daha sonra plakasını tespit etti. Bu gece saatlerinde de otomobili kullandığı öğrenilen Fatih Y.'nin yaşadığı eve baskın yapıldı. Yapılan baskında kaza yapan araç park halinde bulunurken, şoför Fatih Y.'ye ulaşılamadı.

Kaza yaparak Elif Dağyeli'nin ölümüne neden olan cip Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün önüne çekildi. Şoför, Fatih Y.'yi yakalamak için operasyonlarına devam ediyor.