Genç Öğretmen 4'üncü Kattan Atlayarak İntihar Etti

Genç Öğretmen 4'üncü Kattan Atlayarak İntihar Etti

BOLU'da, sosyal bilgiler öğretmeni 26 yaşındaki Mahmut Yılmaz arkadaşlarıyla birlikte kaldığı 4'üncü kattaki dairenin balkonundan düşerek öldü.

BOLU'da, sosyal bilgiler öğretmeni 26 yaşındaki Mahmut Yılmaz arkadaşlarıyla birlikte kaldığı 4'üncü kattaki dairenin balkonundan düşerek öldü. İlk incelemede intihar ettiği belirlenen öğretmenin ölümü, arkadaşlarını şoke etti.

Olay bu sabah saat 05.00 sıralarında, Sümer Mahallesi Hattat Emin Barın Caddesi'nde bulunan Özkur Apartmanı'nda meydana geldi. Düzce'nin Musababa Köyü'nde bulunan Musababa Ortaokulu'nda sosyal bilgiler öğretmeni olarak görev yapan Mahmut Yılmaz, arkadaşlarıyla birlikte gece saat 01.30'a kadar iskambil oyunları oynadı. Misafirliğe gelen iki arkadaşları ile evi paylaştığı iki öğretmen arkadaşı uyurken, Mahmut Yılmaz bir süre daha oturdu. Sabah saatlerindeki gürültü ile uyanan evdekiler, aşağıya baktıklarında Mahmut Yılmaz'ın yerde kanlar içerisinde gördüler. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi Mahmut Yılmaz'ın öldüğünü belirlerken, polis olay yerinde ve evde incelemede bulundu.

4'üncü kattaki dairenin balkonundan atladığı belirtilen Mahmut Yılmaz'ın ölümü arkadaşlarını şoke ederken, polis evdekilerin ifadelerini aldı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Mahmut Yılmaz'ın cesedi otopsi için Abant İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nin morguna kaldırıldı.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nden mezun olan Mahmut Yılmaz'ın beraber öğrenim gördüğü arkadaşlarıyla birlikte evi paylaştığı, her gün Düzce'ye gidip geldiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Doğan Haber Ajansı