• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.810
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3065
  • Altın
  • 619,17
  • Ankara : 10 °C
  • İstanbul : 15 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 16 °C
  • Diyarbakır : 11 °C
Erdoğan'dan yine çok tartışılacak sözler
Eurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !
Memurlara maaş farkı ödeniyor !
Bu haber çocuğu Facebook kullananlar için
Ankara HaberleriDiğer İller
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Gençlerbirliği-bursaspor Maçının Ardından

26.01.2012 04:57

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, Bursaspor karşısında, ikinci yarının son dakikalarında 2 gol bularak 2-2'yi yakaladıkları karşılaşmanın ardından, "Hak ettiğimiz bir beraberliği aldığımızı düşünüyorum" dedi.

Çapa, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Maç ilk 5 dakikadan itibaren bizim için şanssızlıkla başladı" dedi. Curri'nin sakatlanmasının ardından maçın ilk dakikalarında oyuncu değişikliği yapmak zorunda kaldıklarına işaret eden Çapa, "Oyunu kendi lehimize çevirdiğimiz anlarda ilk golü yedik. Ardından oyunu dengeleyelim derken ikinci golü yedik" şeklinde konuştu.

Golleri yemeden önde birkaç önemli pozisyona girdiklerini hatırlatan Çapa, "İlk golleri eğer biz buluşabilmiş olsaydık. Bugün skor çok değişik olurdu" dedi. Çapa, takımın ikin yarıda ortaya koyduğu futbolun kendilerini memnun ettiğini belirterek, "Sanki 2-0 geride değil de 0-0 ikinci yarıya başlayacak bir takım gibi sahaya çıktık. Yaptığımız taktiksel değişikliklerle de 2-2'yi yakaladık. Hak ettiğimiz bir beraberliği aldığımızı düşünüyorum. Çünkü oyun olarak baktığımız zaman özellikle ikinci yarı maçı

daha çok isteyen taraftık" ifadelerini kullandı.

Oyunun ikinci yarısında Azofeifa'nın oyuna katılmasıyla gerçekleştirdiği taktiksel değişikliğin oyuna çok büyük faydası olduğunu dile getiren Çapa, "Bu da gösteriyor ki Azofeifa bizim adımıza çok değerli bir futbolcu" diye konuştu.

Çapa, maçta çok basit hatalardan gol yediklerini ifade ederek, "Bugün 2 puan kaybettik ama takım karakter olarak çok şeyler kazandı. Bu da bizi mutlu etti" dedi.

Gençlerbirliği takım kaptanı Cem Can ise, maça iyi başladıklarını ve pozisyonlar da bulduklarını kaydederek, şöyle konuştu: "Ama Bursaspor yakaladığı pozisyonları değerlendirdi ve 2-0 öne geçtiler. İlk yarıyı da böyle kapattılar. Futbol oynamaya çalışan bir takımız bunu da başarabildiğimiz zaman bunu skora yansıttık 2-2 berabere ayrıldık, galip de ayrılabilirdik."

Başarılı oyuncu Özgür İleri ise maça 3 puan için hazırlandıklarını anlatarak, ilk yarı iyi mücadele sergilemelerine rağmen rakip takımın gol pozisyonlarını değerlendirdiğini belirterek, kazanılan 1 puanın önemli olduğunu kaydetti.

BURSASPOR CEPHESİ

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bugünkü karşılaşmanın kendileri açısından önemli olduğunu ve ligin yukarı sıralarına doğru bir çıkış başlatmak istediklerini belirterek, "İlk devre istediğimiz gibi geçti içeriye 2-0 önde girdik. İkinci yarı oyunu bir blok halinde kabul edip rakibin öne çıktığı anlarda bunu iyi değerlendirmek istiyorduk. Rakibin baskılı anları dışında kalemizde çok net pozisyon da yok " dedi.

"Çok üzücü bir karşılaşma oldu. Yine son dakika golüyle buradan 3 puan alamamış olmak üzüntü verici" diyen Sağlam, şunları kaydetti:

"Bu sene maalesef bu tür şanssızlıkları biz çok yaşadık. Bundan sonra yapmamız gereken iş bu defansif hataları tekrarlamamak yoksa iyi getirdiğimiz, sonuna kadar götürdüğümüz karşılaşmada maalesef 2 puan bırakıp gidiyoruz buradan, yazık oldu bu karşılaşma için."

"Bu karşılaşmanın olumsuz etkilerinden uzaklaşmak için cumartesi Galatasaray'la kendi sahamızda bayanlarımızın ve çocukların önünde maçı oynamak" diye konuşan Sağlam, "Sivasspor maçından sonra çok çabuk bir şekilde bu cezanın uygulanıyor olması bizi sıkıntıya sokacak" dedi.

Bursaspor'un kalecisi Yavuz Özden de konuşmasında, Ankara'ya kazanmak için geldiklerini ifade ederek, "İlk yarıda çok iyi mücadele ettik, bunu da hak ettiğimizi düşünüyorum ilk yarı itibarıyla. Ama ikinci yarı skoru koruma yönünde oynadık ancak bunda başarılı olamadık, üzgünüz" diye konuştu.

Bursaspor'un Sırp defans oyuncusu Milan Stepanov ise, ilk yarı çok iyi oynayarak 2 dakikada gol bulduklarını anlatarak, son dakikada çok talihsiz 2 tane gol yediklerini ve 1 puanı hak etmediklerini ifade etti.

Cumartesi günü oynayacakları Galatasaray maçına ilişkin ise "Galatasaray ve sonraki Trabzon maçları bizim için derbi maçlar sayılıyor. Bu maçlar için ekstra motivasyon gerekmiyor. Bunlar zaten derbi maçlar olduğu için bizim için çok önemli" dedi.

170
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
MANŞETLER
Bir efsane sona erdi...Milliler uzatmada yıkıldı !Sarıgül, 2015 planını anlattı !Hacizde kredi kartlı dönem !''Başbakan vajina bekçiliğini bıraksın''Bu haber ortalığı karıştırdı !Atiye konseri kanlı bitti !400 kilo ağırlığındaki kız evden çıkamadıAK Parti'de istifa sesleri !Molotofçu çocuk 5 lira için yanmış
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim