‘Gençlerin İyilik Ağacı’ projesi ile köy okuluna kırtasiye yardımı yapıldı

‘Gençlerin İyilik Ağacı’ projesi ile köy okuluna kırtasiye yardımı yapıldı

Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, ‘Gençlerin İyilik Ağacı’ projesi kapsamında merkeze bağlı Boyuncuk Köyü İlkokulu’na kırtasiye ve spor malzemesi yardımında bulundu.     Gençlik Merkezi ve gönüllü...

Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, ‘Gençlerin İyilik Ağacı’ projesi kapsamında merkeze bağlı Boyuncuk Köyü İlkokulu’na kırtasiye ve spor malzemesi yardımında bulundu.

    Gençlik Merkezi ve gönüllü genç liderlerin kırtasiye, firma ve iş adamlarından topladıkları yardımlarla aldıkları kırtasiye ve spor malzemeleri, 80 öğrencinin eğitim gördüğü Boyuncuk Köyü Birleştirilmiş Sınıflar İlkokulu öğrencilerine dağıtıldı. Yapılan yardım etkinliğine Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ali Kartal, Müdür Yardımcısı Şirin Karatekin, Gençlik Merkezi Müdürü Murat Karataş, şube müdürleri ve Muş Alparslan Üniversitesi’nde eğitim gören gönüllü gençlik liderleri katıldı.

    ‘Gençlerin İyilik Ağacı’ projesi ile köy okullarının eksikliklerinin giderildiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ali Kartal, öğrencilerinin sevincine ortak olduklarını söyledi.

    "14 OKULA KIRTASİYE VE SPOR MALZEMESİ DAĞITILDI"

    2014 yılı itibarı ile merkez, Malazgirt, Korkut, Varto ve Hasköy ilçeleri olmak üzere toplam 14 okula kırtasiye malzemesi, satranç ve spor malzemeleri dağıtımının yapıldığını vurgulayan Gençlik Merkezi Müdürü Murat Karataş, 17 gönüllü gençlik liderinin aktif çalıştığını kaydetti.

    Gençlik Merkezi bünyesinde aktif bir şekilde projelerin devam ettiğini ifade eden Karataş, “Gençlik Merkezi Müdürlüğümüz bünyesinde ‘İyilik Ağacı’, ‘Geri dönüşüm’ ve ‘Atık Pil Toplama’ projeleri devam ediyor. Şuanda Muş Alparslan Üniversitesi Okul Öncesi 2. sınıf öğrencileri Mustafa Arslan, Serkan Binici, Sevgi Taş, Şirin Şat, Nurcan Demirhan ve Zekai Arifoğlu gönüllü olarak bizde çalışıyorlar. İnşallah projelerimiz sayesinde birçok köy okula ulaşıp eksiklikleri gidereceğiz." şeklinde konuştu CİHAN