Gençlik Treni Zonguldak Gar’dan Hareket Etti

Gençlik Treni Zonguldak Gar’dan Hareket Etti

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Türkiye genelinde başlattığı ‘Bu Memleket Bizim’ projesi kapsamında Karaelmas Gençlik Treni Zonguldak’tan yola çıktı.

- Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Türkiye genelinde başlattığı ‘Bu Memleket Bizim’ projesi kapsamında Karaelmas Gençlik Treni Zonguldak’tan yola çıktı.

Zonguldak’tan kalkan Karaelmas Gençlik Treni’nin 3.cüsü için tren garında program düzenlendi. Programa; Gençlik ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, Çevre Şehircilik İl Müdürü Hasan Öztürk, Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Cin, Halk Sağlığı İl Müdürü Aslıhan Külekçi Uğur, Kızılay Kan Merkezi Doktoru Ömer Selim Alan ve gençler katıldı.

Zonguldak garından kalkan Karaelmas Gençlik Treni, ‘Bu Memleket Bizim’ projesi kapsamında Kayseri, Divriği, Sivas ve Ankara'da 29 Haziran - 19 Temmuz tarihleri arasında gençlerin seyahat etmeleri, akranlarıyla tanışmaları ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen programda Gençlik treni 7 hat üzerinde 6 farklı trenle gezisini sürdürdü. Gezi 19 - 29 yaşları arasındaki gençlerin katılımıyla gerçekleşti. 3. seferini yapan trenin kalkış startını Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar verdi. Tren Zonguldak’tan kalkarak, Karabük, Kayseri, Divriği, Sivas ve Ankara’da durarak projeye başvuran 80 genç bu illeri gezecek. 4 gün sonra aynı tren Zonguldak Garı’na dönecek.

GENÇLİK TRENİ  ZONGULDAK GAR’DAN HAREKET ETTİ

GENÇLİK TRENİ  ZONGULDAK GAR’DAN HAREKET ETTİ

GENÇLİK TRENİ  ZONGULDAK GAR’DAN HAREKET ETTİ