GENEL SEÇİMLERE DOĞRU -İSTANBUL ADALAR BELEDİYE BAŞKANI FARSAKOĞLU: AK PARTİ DEMOKRASİYİ ÇİĞNEDİ

GENEL SEÇİMLERE DOĞRU     -İSTANBUL ADALAR BELEDİYE BAŞKANI FARSAKOĞLU:     AK PARTİ DEMOKRASİYİ ÇİĞNEDİ

İstanbul Adalar Belediye Başkanı Mustafa Farsakoğlu, "AK Parti demokrasiyi kullanarak iktidara geldi ama önce demokrasiyi çiğnedi" dedi.

İstanbul Adalar Belediye Başkanı Mustafa Farsakoğlu, "AK Parti demokrasiyi kullanarak iktidara geldi ama önce demokrasiyi çiğnedi" dedi.

Farsakoğlu, memleketi Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde partisinin açık hava mitingine katıldı. Buradaki konuşmasında, demokrasinin temelinde halkın yönetimi olduğunu kaydetti.

AK Parti'nin yabancıların emeline göre bir Türkiye yaratmak istediğini ifade eden Farsakoğlu, şöyle konuştu:

"AK Parti iktidara geldikten sonra ayrımcılığa başladı. İnanç sömürüsü yapmaya başladı. Müslümanlıkta da insanlıkta da böyle bir şey yok. Demokrasiyi kullanarak iktidara geldiler ama önce demokrasiyi çiğnediler. Anlayışları demokrasi ile bağdaşır değil. Önce ne dediler demokrasi bizim için bir araçtır. Demokrasinin temelinde ayrımcılık yasağı vardır. İnsan hakları vardır. Başta ayrımcılık yapmaya başladılar. Kendi partilerinden olmayanlara iş vermediler. Yandaşlar yarattılar. Benden olan, olmayan diye. Hepimiz bu ülkenin insanıyız, hepimiz Türk insanıyız. Türkiye'nin birinci sınıf insanıyız."şeklinde konuştu.

Farsakoğlu, Düziçililerden CHP Osmaniye Milletvekili adaylarına destek olmalarını istedi.