Girişimci Kadınlar 9. Adana Tarım Fuarına Katıldı

Girişimci Kadınlar 9. Adana Tarım Fuarına Katıldı

Tarımda Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi Projesi kapsamında 8 pilot il arasından Türkiye 1'incisi seçilen "Kazı Kazan" Kaz Yetiştiriciliği proje...

Tarımda Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi Projesi kapsamında 8 pilot il arasından Türkiye 1'incisi seçilen "Kazı Kazan" Kaz Yetiştiriciliği proje sahibi Kırklareli merkez Beypınar Köyünden, Esra Özdin, 9. Adana Tarım Fuarı'na katıldı.

Bu yıl 9.su düzenlen "Adana Tarım ve Adana Sera-Bahçe" Fuarı etkinlikleri kapsamında, "Kırsalda Hayatı ve Hayatlarını Aydınlatan Kadınlar" konulu panel düzenlendi. Fuar alanında, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı standında düzenlenen panele, alanlarında hazırlamış oldukları ve hayata geçirdikleri projeleriyle fark oluşturan kadınların yanı sıra, bu yıl ilki gerçekleştirilen, Tarımda Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi Projesi kapsamında 8 pilot il arasından Türkiye 1'incisi seçilen "Kazı Kazan" Kaz Yetiştiriciliği proje sahibi Kırklarelili Esra Özdin de katıldı. Panel, Bakanlık web Tarım TV ekranından da canlı olarak yayınlandı.

Tarım Fuarı etkinliklerine, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Kırklareli İl Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Fatma Kurt Aydın ile Tekniker Birgül Kılıç katılım sağladı.