- IMKB

- 60.557
- Dolar

- 1,7695
- Euro

- 2,3305
- Altın

- 652,04
- Ankara : -3 °C
- İstanbul : 2 °C
- İzmir : 5 °C
- Adana : 8 °C
- Antalya : 7 °C
- Diyarbakır : 0 °C
''Git gide takım oluyoruz''

GÖZE ÇARPANLAR |
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, iyi bir takım olma yolunda sinyaller aldıklarını belirterek, "Takım olma ruhunu yakalıyoruz. Manisa maçını kazanırsak daha da rahatlayacağız." dedi.
Diyarbakırspor deplasmanından bir puan ile dönen Sivasspor, ligde cumartesi günü Manisaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü. Çalışmaya sakatlığı bulunan Sedat ile izinli olan Murat katılmazken, hafif sakatlığı bulunan İbrahim Şahin ise takımdan ayrı olarak düz koşu çalışması yaptı.
İstasyon ve koşu çalışması ile başlayan antrenmanda futbolcular arasında hız yarışı yapıldı. Geride kalan oyuncular 10'ar şınav ile cezalandırıldı.
Taktiksel pas çalışması şeklinde geçen antrenmanın son bölümünde ise 5'e 2'ye yer verildi. Futbolcuların çalışmalarda bir hayli neşeli oldukları gözlendi. İbrahim Şahin'in akşamki çalışmaya dahil olacağı belirtilirken, Sedat'in ise yarından itibaren düz koşulara başlayacağı öğrenildi.
ABDURRAHMAN'A BREZİLYA USULU DOĞUM GÜNÜ
Antrenmanın bitiminde futbolcular 29 yaşına giren Abdurrahman Dereli'ye sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. Türkiye'ye ilk kez Brezilyalı oyuncuların getirdiği yumurta ve unlu kutlama renkli görüntülerin yaşanmasına sahne oldu.
Antrenman sonrasında değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Muhsin Ertuğral takımın gidişatından memnun olduğunu belirterek, "Göreve geldiğimizden beri ilk kez takım olma ruhuna doğru gidiyoruz. İyi takım olma sinyalleri veriyoruz. Sadece futbol açısından değil, arkadaşlık ve takım ruhu açısından bu beni memnun ediyor. Takım ilerisi için güzel sinyaller veriyor. Ama sahada alınan puanlar önemli." dedi.
Manisa maçına da değinen Ertuğral, "Daha iyi yerlere gelmek için bu maç bizim için önemli. Bu maçı kazanırsak daha üst sıralara çıkma şansımız olacak. Psikolojik olarak baskıdan kurtulma yolu açılacak ve bizi rahatlatacaktır." diye konuştu.
Alt sıralardaki yarışla ilgili de görüş belirten Ertuğral, "Denizli'nin de puan alması beni mutlu etti. Her profesyonel takımın psikilojik baskıdan kurtulup galibiyet almaları önemlidir. Onların da önemli maçları var. Potaya onlar da girerse zannediyorum sıcak bir yarışma olur." şeklinde konuştu.
Kırmızı-Beyazlılar perşembe günü maçın oynanacağı 4 Eylül Stadı'nda basına ve taraftarlara açık çalışma gerçekleştirdikten sonra kampa girecek.
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim







































