Gökçek yine çok konuşulacak !

Gökçek yine çok konuşulacak !

Arınç ile kavgası sonrası çok eleştirilen Melih Gökçek, bu sefer de Aylin Nazlıaka'ya sataştı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'la yaşadığı tartışması sonrası Başbakan Davutoğlu'ndan gelen uyarı üzerine "Emir demiri keser, artık bu konuda kesinlikle konuşmayacağım" diyen Melih Gökçek bu kez CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka'yı hedef aldı.

Bülent Arınç'ın çok sert ifadelerle yüklendiği tartışmadan sonra konuşmama kararı kalanAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in hedefinde bir kez daha CHP milletvekiliaylin nazlıaka var. Gökçek, Nazlıaka'nın kiraladığı otobüse para vermediğini iddia eden bir sitenin haberini paylaştı.  Aylin Nazlıaka’ya hitaben “Seni 7500 TL için rezil ettirmeyiz.... CHP’li delegelere söyle... Melih arkamda... Sırtım yere gelmez de.. Seni ne edip yeniden MV edecez” şeklinde tweetler attı.
 
CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka’dan, Bülent Arınç'la yaşadığı tartışma sonrası Gökçek'e atasözlü gönderme gelmişti. Nazlıaka, “Bir Roma atasözü ‘kurt kulaklarından yakalanır’ der. Gökçek’i kulaklarından yakaladım ama o kulakları kopartmak Bülent Arınç’a nasip oldu” demişti.

fft16_mf5456535.jpeg