Gökçek'ten ''ihanet'' itirafı !

Gökçek'ten ''ihanet'' itirafı !

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten çarpıcı bir itiraf geldi.

Gökçek, en yakınındaki isimlerin ve çocuklarının dahi kapı kapı gezip kendisini kötülediğini belirterek "Bu röportajdan sonra paralel yapı benim de montaj bir kasetimi çıkarabilir" dedi.

Sabah gazetesinden Şaban Arslan'ın sorularını yanıtlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ilginç açıklamalarda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, anketlerde önde gözükmesine rağmen seçimi kıl payı kazanmasını, paralel yapının kendisine yaptığı ihanete bağladı. "Bürokratlarımın çocukları bile aleyhimde çalıştı. Çok kırgınım" diyen Gökçek, Başbakan Erdoğan'ın yakın arkadaşı İdris Naim Şahin içinse "İdris'in ihanetini kabul etmek mümkün değil" dedi.

İşte Gökçek'in açıklamalarından öne çıkanlar:

İnanılmaz bir gönül kırıklığım var. Sadece iyilik yaptığım, Allah rızası için yanaştığım insanların, seni gidip kapı kapı kötülemesi insanı derinden vuruyor. Benim siyasi rakibim bunu yapsa hiç dokunmazdı ama ben bu insanlara bir kötülük bir yanlışlık yapmadım ki. Bürokratlarımın çocukları bile bunları bana yaptı. Çocuklarım ve eşim çok üzüldü. Torunlarım onların okullarında okuyordu. Onları bu okullardan aldık. Okullarda yeni dönem başladığı zaman, herkes çocuklarını okullardan alacak. Bu okulların çökeceğini düşünüyorum.

"CEMAAT ÖRGÜT DEĞİL TAŞERON"

Ben 'taşeron' olarak görüyorum. Beynelmilel güçlerin taşeronu. Fethullah Gülen basına yansıyan şekliyle, bu yapının önemli bir yerinde bulunuyor. Ama ben tek başına bu yapıya hükmedebildiğine kanaat getirmiyorum. Yapı onu idare ediyor...

"KESİN KASETİM ÇIKACAK !"

Ben kasetimin olduğuna yüzde 100 inanıyorum. Beni sıkıntıya sokabilirler mi? Evet sokabilirler. Bunu direkt yapamayacakları için montaj kasetler yapacaklar.

Sabah