Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşının Kadir Gecesi Mesajı

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşının Kadir Gecesi Mesajı

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, rahmet ve kurtuluş ayı Ramazanın içinde dualarla karşılanan Kadir Gecesi’nin tüm insanlık açısından vazgeçilmez önem ve değerde olduğunu söyledi. Odabaşı birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin perçinlenmesi dileğinde

- Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, rahmet ve kurtuluş ayı Ramazanın içinde dualarla karşılanan Kadir Gecesi’nin tüm insanlık açısından vazgeçilmez önem ve değerde olduğunu söyledi. Odabaşı birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin perçinlenmesi dileğinde bulundu.

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. İnsanlığa rehber olan Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı bu gecenin başta Gölbaşılılar olmak üzere tüm Türk ve İslam alemi için hayırlara vesile olmasını dileyen Odabaşı, mesajında şunları kaydetti: "Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularımızın doruğa ulaştığı günlerdeyiz. Bu gece de yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’de bin aydan daha hayırlı olduğu belirtilen Kadir Gecesi’ni idrak etmenin coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Mübarek Kadir Gecesi’nin gönül dünyamıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, tüm insanlığa sağlık, sıhhat ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Dünya üzerinde ve bilhassa Müslüman ülkelerde akan kan ve gözyaşının son bulması hepimizin ortak beklentisidir. İslam dünyasının çektiği azap ve çileler, elbetteki hepimizin omuzlarına yeni sorumluluklar yüklüyor. Bu itibarla da ortada bulunan gerçek şudur. Türk-İslam aleminde yeni bir dayanışmaya, yeni bir heyecana ve yeniden bir dirilişe fazlasıyla ihtiyaç bulunmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gölbaşılı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm Türk ve İslam Alemi’nin mübarek Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor; hayırlara vesile olmasını diliyorum.”