Gönen’de Öğrencilerden Kütüphane Ziyareti

Gönen’de Öğrencilerden Kütüphane Ziyareti

Balıkesir’in Gönen ilçesindeki Hasanbey Ortaokulu’nun öğrenci ve öğretmenleri, Ömer Seyfettin Halk Kütüphanesi’ni ziyaret etti.

- Balıkesir’in Gönen ilçesindeki Hasanbey Ortaokulu’nun öğrenci ve öğretmenleri, Ömer Seyfettin Halk Kütüphanesi’ni ziyaret etti.

Gönen Hasanbey Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri Elif Köse rehberliğinde tüm hafta boyu 4 gün boyunca Gönen Ömer Seyfettin Halk Kütüphanesi’ne bir dizi ziyarette bulundular. Okulun Türkçe Öğretmeni Elif Köse’nin düzenlediği program kapsamında, ortaokul öğrencilerinin tamamı, gezi ve ziyaret dahilinde inceleme fırsatı buldukları kütüphanede hem kurumu tanıdılar, hem de hizmetler ve kaynak kullanımı hakkında detaylı bilgi aldılar. 4 gün süresince devam eden ziyaret boyunca toplam 76 öğrencinin katıldığı inceleme gezisinde edindikleri bilgiler ve kazandıkları birikimden memnun olan öğrenciler merak ettikleri sorulara da cevap buldular. Sağlanan çalışma ortamı ve ücretsiz internet ortamından hoşnut olan öğrenciler, çalışma metotları, kaynak kullanımı ve çağın gereklerine göre çeşitlenen ve gelişen kütüphane hizmetleri hakkında önemli bir fırsat yakalamış oldu. Kolaycı eğitim yerine haklı nedenlerle kütüphane ve okumayı önemseyen öğretmenleri ile kendilerini şanslı gören öğrenciler, önlerinde bulunan hayatın eşiğinde farkındalık elde etmenin mutluluğunu yaşadılar.

GÖNEN’DE ÖĞRENCİLERDEN KÜTÜPHANE ZİYARETİ

GÖNEN’DE ÖĞRENCİLERDEN KÜTÜPHANE ZİYARETİ

GÖNEN’DE ÖĞRENCİLERDEN KÜTÜPHANE ZİYARETİ