Gözyaşı Geceleri Tarafından ‘Zaferin Gözyaşları’ Adlı Oyun Nevşehir’de Sahnelendi

Gözyaşı Geceleri Tarafından ‘Zaferin Gözyaşları’ Adlı Oyun Nevşehir’de Sahnelendi

İHH İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı Nevşehir Koordinatörlüğü tarafından Çanakkale Zaferi’nin 100 yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikte Gözyaşı Geceleri ekibi tarafından ‘Zaferin Göz...

İHH İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı Nevşehir Koordinatörlüğü tarafından Çanakkale Zaferi’nin 100 yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikte Gözyaşı Geceleri ekibi tarafından ‘Zaferin Gözyaşlları’ adlı oyun sahnelendi.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programa, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik öncesinde İHH’nın Nevşehir’de yürüttüğü projelere destek veren kişi ve kuruluşlara genç İHH yöneticileri tarafından plaket verildi.

Burada konuşan İHH Nevşehir Koordinatörü Baki Öncel, Çanakkale ruhunun yeni nesilde filizlenip ruh bulmasının ülkemizin ve tüm İslam coğrafyasının geleceği için önemli olduğuna dikkat çekti. Öncel, "Bizler evlatlarımıza Çanakkale’yi ne kadar iyi anlatabilirsek tarihinden ders çıkaran nesil istikbale daha emin adımlar atarak ilerleyecektir" dedi.

Öncel’in konuşmasının ardından Zaferin Gözyaşları, Çanakkale tiyatro etkinliği Gözyaşı Geceleri grubu tarafından sahnelendi.