Gruppal'da fırsatlar devam ediyor

Gruppal'da fırsatlar devam ediyor

Gruppal'da fırsatlar devam ediyor, hediye puanları kaçırmayın.

Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de kasıp kavuran “grup satın alma” nam-ı diğer “fırsat sitesi” çılgınlığı, tüketicilerin arzuladıkları ürün ve hizmetlere yüksek indirim oranları ile ulaşmalarını sağlıyor. Fırsat siteleri arasında öne çıkan Gruppal, üyelerine çok sayıda avantaj sunuyor.

Gruppal.com’da; tüketicilerin en çok talep ettiği tatil, seyahat, alışveriş, yeme-içme, güzellik & bakım, eğlence, eğitim gibi alanlarda %50 ve üstünde indirim yaratan fırsatlar bulmak mümkün. Gruppal’ın sunduğu indirimler bazı dönemlerde %90’a kadar ulaşabiliyor.

Gruppal’ı  benzer sitelere göre öne çıkartan en önemli sektör ise şüphesiz ki turizm. Gruppal üyeleri yurtiçi ve yurtdışı turlar, cazip tatil seçenekleri, otel, konaklama, gemi turları (cruise) ve günübirlik turlar gibi birçok fırsattan yararlanabiliyorlar. TÜRSAB’a bağlı A Grubu seyahat acentesi de olan Gruppal, tüm tatil fırsatlarında 12 taksite kadar kredi kartına taksitlendirme imkanı sunduğu gibi, tatil planlaması sürecinde de üyelerine birinci elden hizmet vermeyi başarıyor.

Gruppal’ı diğer şehir fırsatı sitelerinden ayıran bir diğer önemli özellik ise üyelerin satın aldıkları tüm fırsatlarda aynı zamanda hediye puan kazanmaları. Bu sayede Gruppal üyeleri, bir sonraki alışverişlerinde kazandıkları puanları kullanarak ekstra indirimler elde etme fırsatını yakalıyorlar.

 Gruppal yaşadığı topluma ve tüketiciye karşı olan sorumluluklarını doğru şekilde yerine getirmenin yanında sosyal sorumluluk projeleri ile de içinde bulunduğu dünyayı daha yaşanabilir bir hale getirmeyi amaçlıyor. Bu amaç doğrultusunda Gruppal üzerinden yapılan alışveriş bedellerinin bir kısmı Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne bağışlanarak bu derneğin omurilik felçlileri için daha iyi hizmet vermesi sağlanıyor. Gruppal’ın kar amacı gütmeyen bir derneğe gelirinin bir kısmını bağışlaması fırsat siteleri açısından ülkemizde bir ilk olarak kabul edilmekte. Kampanyaları kaçırmak istemiyorsanız, Gruppal Google + sayfasını takip edebilirsiniz.

Gruppal web sitesi arayüzü ve güvenlik sistemleri ile de öne çıkıyor. Kullanıcı dostu bir arayüz kullanan site, bu sayede tüketicilerin istedikleri fırsatlara kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmalarını sağlıyor. Göz yormayan site tasarımı, tüketicilerin aradıklarını en kolay şekilde bulabilmeleri için uzmanlar tarafından her gün geliştiriliyor. Kullanıcı deneyimlerine önem veren firma, sitesini zaman içinde bu deneyimlere bağlı olarak değiştirmeyi ve geliştirmeyi bir görev sayıyor. Bu hizmet politikası sayesinde her tür kullanıcının Gruppal web sitesinde aradığı kolayca bulması ve satın alması mümkün.  Gruppal sitesinin güvenlik altyapısı ise yapılan tüm alışverişlerin güvenli bir şekilde sonuçlanması üzerine kurulu.  Gruppal’da güvenlik nedeniyle kredi kartı bilgileri şifrelenerek direkt bankalara iletiliyor ve sunucularda asla saklanmıyor.

www.gruppal.com’da birbirinden cazip fırsatlar sizleri bekliyor…