- IMKB

- 54.810
- Dolar

- 1,8425
- Euro

- 2,3065
- Altın

- 619,17
- Ankara : 10 °C
- İstanbul : 15 °C
- İzmir : 13 °C
- Adana : 15 °C
- Antalya : 16 °C
- Diyarbakır : 11 °C
Guardian: İstanbul emlak yatırımcılarının gözdesi
LONDRA İngiliz Guardian gazetesi, İstanbul'un emlak yatırımcılarının gözdesi olduğunu yazdı.
Gazetenin internet sitesinde yer alan haberde, İstanbul, Münih ve Varşova'nın emlak yatırımcıları için yeni popüler şehirler olduğu belirtilerek, konuya ilişkin Pricewaterhousecoopers ve Urban Land Enstitüsü'nün hazırladığı raporun detaylarına yer verildi.
Avrupa'daki borç krizinin birçok Avrupa şehrindeki emlak sektörünü olumsuz etkilediğinin kaydedildiği haberde, hazırlanan raporda İstanbul'un gelişen ekonomisi ve genç nüfusuyla iki yıldır "yeni emlak yatırımı ve kalkınma beklentileri" listesinde ilk sırada yer aldığı belirtildi.
Listede ikinci sırada düşük işsizlik oranıyla Almanya'nın Münih kentinin geldiği, üçüncü sırada ise Doğu Avrupa'nın finans merkezi olmaya başlayan Varşova'nın bulunduğu kaydedildi.
Berlin'in Avrupa'nın konut yatırımcıları için en çekici pazara sahip olduğu, Stockholm, Paris, Hamburg ve Zürih gibi şehirlerin ise "güvenli" oldukları gerekçesiyle emlakçılar tarafından tercih edildiği bildirildi. Moskova da listenin ilk 10 şehrine girerek, 10. sırada bulunan Londra'dan önce yerini aldı.
- Bugün
- Dün
- Bu Hafta
- Bu Ay
- Eurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !
- AK Parti'de istifa sesleri !
- 400 kilo ağırlığındaki kız evden çıkamadı
- Başbakan'dan özür bekliyorlar
- Prezervatif tarih mi oluyor?
- Memurlara maaş farkı ödeniyor !
- Cem Uzan değil mi o ?
- Teröristler Ankara'yı havaya uçuracaktı
- Fakirin kredi kartına inceleme
- Acun: Onlara bir dilim ekmek bile yok...
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim








Sporun doğru adresi
Kadinlara çok özel bir haber
Medyanın 24 saat açık kafesi












































Bu habere ilk yorum yapan siz olun.