• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 60.557
  • Dolar
  • 1,7625
  • Euro
  • 2,3305
  • Altın
  • 652,04
  • Ankara : -10 °C
  • İstanbul : 5 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 7 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : -1 °C
Atatürk'ün heykeli Şeyh Sait'in mezarını mı gösteriyor ?
2 evladımız şehit düştü
İstanbul'a asıl kar şimdi geliyor !
İstanbul'da saldırı hazırlığında yakalandılar
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Güiza isyan etti !

Güiza isyan etti !
Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Güiza, formsuzluğunun faturasını medyaya kesti.
19 Mart 2010 Cuma 17:29

Yıldız oyuncunun, İspanya’daki dostlarına sürekli Türk basınını şikayet ettiği ve “Ayrılmam için aleyhime kampanya başlatıldı” şikayetinde bulunduğu öğrenildi. Gazetecilerin üzerine çok geldiğini savunan Daniel Güiza, hakkında çıkan haberlerde ölçünün her geçen gün biraz daha kaçtığını, artık kişilik haklarının çiğnendiğini ileri sürdü.

Ailesi ve arkadaşlarıyla sürekli görüşen İspanyol oyuncunun, “Ben Fenerbahçe’ye kariyerimi dahayukarılara taşımak için gittim. Amacım onlara yarar sağlamak, başarılarına katkıda bulunmaktı. Ancak işler bir türlü istediğim gibi gelişmiyor. Oynasam da oynamasam da hemen hemen her gün hakkımda olumsuz şeyler yazılıyor, Türkiye’den gitmem için dedikodular üretiliyor. Bu durumdan çok rahatsızım” diye konuştuğu bildirildi.

Fenerbahçe Yönetimi’nin ve Teknik Direktör Daum’un kendisinden memnun olduğunu belirten Güiza, “Benim de kimseyle problemim yok. Sözleşmem bitene kadar bu formayı giymek istiyorum. İyi bir golcü olduğumu ispatlayacağım. Gazeteler sürekli beni bir takıma gönderiyor. Sözleşmem devam ederken bu imkansız. Ancak Fenerbahçe’nin beni yollaması gerek” dediği ifade edildi.

Milliyet

Etiketler: İspanya
4159
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim