Gülçin Ergül Optimumda Sesiyle Büyüledi

Gülçin Ergül Optimumda Sesiyle Büyüledi

Genç ve başarılı yıldız Gülçin Ergül, özel repertuarı ve renkli sahnesi ile Optimum’da hayranlarını coşturdu. Farklı tarzı ile genç yaşta müzik sektöründe başarılı çalışmalara imza atan genç yıldız, İzmir Optimum’da sevenleri ile hasret giderdi.

- Genç ve başarılı yıldız Gülçin Ergül, özel repertuarı ve renkli sahnesi ile Optimum’da hayranlarını coşturdu. Farklı tarzı ile genç yaşta müzik sektöründe başarılı çalışmalara imza atan genç yıldız, İzmir Optimum’da sevenleri ile hasret giderdi.

Özel orkestrası eşliğinde buz pistine kurulan sahnede akustik bir konser veren Gülçin Ergül, sesiyle büyülediği hayranları ile de tek tek ilgilendi. Genç yıldız fotoğraf çekilebilmek için birbiriyle yarışan sevenlerini kırmadı. Hayranları ile kuliste de sohbet eden Gülçin Ergül sempatikliği ve içtenliği ile sevenlerinden tam not aldı.

Konserinde hem kendi şarkılarını hem de sevilen yerli ve yabancı şarkıları seslendiren Gülçin Ergül, Optimum Outlet ziyaretçilerine keyifli anlar yaşattı. Hepsi grubundan ayrıldıktan sonra müzik çalışmalarını solo olarak devam ettiren Gülçin Ergül;‘Bravo’, ‘Yastıklara Sarılıp Yatar Mıydın’ ve ‘Ara Ara’ isimli sevilen şarkılarını hayranları ile birlikte seslendirdi.