Gümüşhane’de Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Gümüşhane’de Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kıran sürücü, aracıyla şarampole uçtu.

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kıran sürücü, aracıyla şarampole uçtu. Kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 19.00 sıralarında meydana gelen kazada, aracıyla kardeşi ve kuzeni ile gezintiye çıkan Uğur Çobanoğlu (19), idaresindeki 29 AY 761 plakalı otomobiliyle Gümüşhane-Kelkit istikameti ilçe girişindeki sosyal tesisleri geçtikten sonra aniden önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca, hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı.

Kazada sürücü Uğur ve kuzeni Emre Çobanoğlu (13) hafif şekilde yaralanırken, kardeşi Onur Çobanoğlu (17) ise ağır şekilde yaralandı. 112 Acil Servis ambulansları ile ilk müdahalesi kaza yerinde yapıldıktan sonra Kelkit Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Onur Çobanoğlu tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kazanın ardından Gümüşhane-Kelkit karayolunda ulaşım bir süre kontrollü sağlanırken, diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza yapan kardeşlerin, önceki dönem İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu'nun çocukları olduğu öğrenildi.

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden lise ikinci sınıfa geçen Onur Çobanoğlu'nun sosyal paylaşım sitesinde son olarak, "Ben ölünce Facebook'um ne olacak" grubunun linkini paylaştığı fark edildi.

Kaynak: İHA