Gümüşhane’de Trafik Kazası: 3 Yaralı

Gümüşhane’de Trafik Kazası: 3 Yaralı

Gümüşhane’de akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan minibüs dereye yuvarlandı. Kazada üç kişi yaralandı.

- Gümüşhane’de akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan minibüs dereye yuvarlandı. Kazada üç kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre akşam saat 17.15 sıralarında meydana gelen kazada Kelkit’te arıcılık yapan ve Ordu’nun Perşembe ilçesine giden Rahmi Özyurt (44) yönetimindeki 52 PA 674 plakalı minibüs, karayolunun merkeze bağlı Kırıklı köyü geçişi Köse yol ayrımına yakın bir noktada önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaptı.

Yoğun yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak ilk olarak karayolunun kenarında park halinde bulunan 34 KJ 6029 plakalı başka bir minibüse çarpan araç, çarpmanın etkisiyle yan yatarak yaklaşık 5 metreden dereye yuvarlandı.

Kazada sürücü Özyurt ile araçta bulunan Kadir (57) ve Cemil Trabzon (55) kardeşler hafif şekilde yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ambulanslarıyla Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÜMÜŞHANE’DE TRAFİK KAZASI: 3 YARALI

GÜMÜŞHANE’DE TRAFİK KAZASI: 3 YARALI

GÜMÜŞHANE’DE TRAFİK KAZASI: 3 YARALI