Gün için toplanıp, fuhuşa gittiler

Gün için toplanıp, fuhuşa gittiler

Adana'da ''gün yapmaya gidiyoruz'' diye evlerinden çıkan 3 kadın fuhuş pazarlığı yaparken suç üstü yakalandı.

Adana evlerinden "gün yapmaya gidiyoruz" diye çıkan 3 kadın, müşteri gibi davranan polis ekibiyle fuhuş için pazarlık yaparken suç üstü yakalandı. Fuhuş yaptığı iddia edilen F.B ile Y.İ. Ahlak Bürosu'ndaki sorgularının ardından serbest bırakılırken, onlara müşteri bulduğu öne sürülen B.D. ise adli kontrol şartı uygulanarak serbest bırakıldı.

Ahlak Büro Amiliği ekipleri, merkez Sarıçam ilçesinin Buruk Mahallesi'nde oturan Behiye D.'nin hem para karşılığı fuhuş yaptığını, hem de başka kadınlara aracılık ettiğini belirledi. B.D.'nin cep telefonunu arayan polis, kendisini müşteri olarak tanıtıp 3 kişi olduklarını ve ilişki için kadın ayarlamasını istedi. Kişi başı 50 TL isteyen B.D., iki arkadaşını daha getireceğini belirtip, "Üzerimde ingilizce "Love" yazan kırmızı eşofman var. Beni bu şekilde tanırsınız" diyerek polislere randevu verdi. Arkadaşları F.B. ile Y.İ.'yi de "Günümüz var" diyerek ilişki için çağıran B.D., buluşma noktasına geldi.

POLİS ÖNCE PARAYI VERDİ, SONRA KİMLİĞİNİ GÖSTERDİ

Polis minibüse bindirdiği kadınlara parayı teslim etti, ardından da "polis" kimliğini göstererek operasyonu tamamladı. Gözaltına alınan kadınlar, sorgu için Ahlak Büro Amirliği'ne götürüldü. İfadeleri alınan kadınlardan F.B. ile Y.İ. serbest bırakılırken, B.D. fuhuş için aracılık yapmak ve teşvik etmek suçlarından adliyeye sevk edildi. B.D. de, mahkemece Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DHA