Öğrencilerin bindiği patpat devrildi; ölü ve yaralılar var...

Öğrencilerin bindiği patpat devrildi; ölü ve yaralılar var...
Güncelleme:

Kastamonu'nda TEOG tercihlerini yapmaya giden öğrencileri taşıyan tarım aracı devrildi. Kazada 1 öğrenci hayatını kaybetti 5 kişi de yaralandı

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde, TEOG tercihi yapmaya giden öğrencilerin de  bulunduğu tarım aracı patpatın devrilmesi sonucu 1 öğrenci öldü, 5 kişi yaralandı.

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde patpat adı verilen  tarım aracının devrilmesi sonucu 1 öğrenci öldü, 5 kişi yaralandı.  Alınan bilgiye göre, Küre'nin Güllüce köyünden Kabalar Ortaokuluna  TEOG tercihi yapmak için giden öğrencilerin de bulunduğu Naim Ç'nın (40)  kullandığı tarım aracı patpat, Kök Mahallesi yakınlarında devrildi.

 Kazada, TEOG tercihi yapmak için eğitim gördüğü Kabalar Ortaokuluna  gitmek üzere tarım aracına binen 14 yaşındaki Aysel A. hayatını kaybetti. Araç sürücüsü Nail Çakal ile Sinem Karagöz (14), Nursel A.  (14),  Ali A. (61) ve Selma A. (38) yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince İnebolu Devlet  Hastanesine kaldırılan yaralılardan Sinem K. ve Selma A. ilk müdahalenin  ardından Kastamonu Devlet Hastanesine sevk edildi.