Uludağ'ı karıştıran cinayet kamerada !

Güncelleme:

Uludağ'da 1. Oteller bölgesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Olayla ilgili 17 kişi gözaltına alınırken, kavganın ardından birçok tatilci apar topar Uludağ'ı terk etti. Öte yandan olaya ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, 1. Oteller Bölgesi'nde, bir otelin önünde iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 2 kişi silahla, 2 kişi de darp sonucu yaralandı.

Uludağ'ı karıştıran cinayet kamerada !  - Resim : 1

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan Yusuf Köse'nin (19) yolda yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Köse'nin cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri 17 şüpheliyi gözaltına aldı.

TATİLCİLER OTELLERİ BOŞALTTI
Yaşanan kavganın ardından bir çok işletme ve otelin camlarında zarar olduğu görüldü. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmalarda ise 20'ye yakın boş kovan ele geçirildi. Olayın yaşandığı yerin yakınındaki otellerdeki tatilcilerin, gece yarısı ellerindeki valizler ile otelleri boşalttığı ve tatillerini sonlandırdıkları görüldü. Jandarma Özel Harekat (JÖH) timleri yeni bir olay yaşanmaması için Oteller Bölgesi'nde nöbet tutmaya başlarken, jandarma ekipleri bölgede devriye geziyor.

Uludağ'ı karıştıran cinayet kamerada !  - Resim : 2

Olaya tanıklık eden vatandaşlar, çok sayıda silah sesi duyduklarını, arbede ve büyük panik yaşadıklarını belirttiler. Ekiplerin incelemeleri devam ediyor.

Uludağ'ı karıştıran cinayet kamerada !  - Resim : 3

OLAY ANI GÖRÜNTÜLERİ CEP TELEFONU KAMERASINDA
Tatilcilerin büyük korku yaşamasına neden olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla otel odasından çektiği görüntülerde kavgaya yaklaşık 30 kişinin karıştığı ve tarafların silahlarıyla birbirine ateş ettiği görülüyor. Görüntüde çatışma sırasında vurulan bir kişi de yerde yatarken yer alıyor.

Uludağ'ı karıştıran cinayet kamerada !  - Resim : 4

AA/DHA

Etiketler cinayet bursa uludağ