Gündeş ile Zarrab boşanıyor mu ?

Gündeş ile Zarrab boşanıyor mu ?

Ebru Gündeş, Reza Zarrab ile hakkında "boşanıyor" iddialarına yanıt geldi.

Ebru Gündeş ile işadamı Reza Zarrab boşanıyor mu haberlerine Gündeş son noktayı koydu. Lerzan Mutlu'yu arayan Gündeş imajındaki değişikliğin nedenini ve boşanma olayını anlattı.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ile Reza Zarrab boşanıyor haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Zarrab'ın yurtdışına çıkması ayrılık dedikodusunu güçlendirmişti.

İddiaya göre, Zarrab'ın yüksek harcamalarından rahatsızlık duyduğu Ebru Gündeş'i sık sık uyarması evlilikte yeni bir krize yol açtı. Azeri işadamının özel uçağını kullanan Gündeş, eşinin bu tavrına rest çekerek konserlerine tarifeli uçakla gitmeye başladı.

Ebru Gündeş’in boşanmak istediği iddiasının da basına yansımasının ardından Reza Zarrab yurtdışına çıktı. Dubai’ye gittiği söylenen Zarrab’ın ayrılık söylentilerinin arttığı bir dönemde ailesinden uzaklaşması dedikoduları daha da alevlendirdi.

EBRU GÜNDEŞ'İN YÜZÜNE NE OLDU?

Ebru Gündeş yeni görüntüsüyle O Ses Türkiye'ye damga vurdu. Yüzündeki şişlikle dikkat çeken güzel şarkıcının 'botoks' yaptırdığı iddia edilmişti ama gerçek ortaya çıktı. Konuyla ilgili açıklamada bulunmayan Ebru Gündeş'in yüzüne herhangi bir estetik operasyonu yaptırmadığı ortaya çıktı. İddialara göre Ebru Gündeş'in yüzü gözü sağlık sorunu nedeniyle şişti ve bu hale geldi.

Ağır gribal enfeksiyon geçirdiği için yüzü şişen Ebru Gündeş hastalığını makyajla kapatmaya çalışınca yüzünün daha çok dikkat çektiği öğrenildi.

GÜNDEŞ VE ZARRAB BOŞANIYORLAR MI?

Lerzan Mutlu'yu telefonla arayan Ebru Gündeş hakkındaki iddialar hakkında açıklama yaptı.

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programı sunucusu Lerzan Mutlu bu sabah yayınlanan programda; "Geçtiğimiz günlerde O Ses Türkiye yarışmasındaki yeni imajıyla dikkat çeken ve botoks yaptırdığı iddia edilen Ebru Gündeş hakkında konuştu.

Lerzan Mutlu, Ebru Gündeş'in kendisini aradığını belirterek telefonda, "Sosyal medyada herkes benim hakkımda yazıyor ama suratımda hiçbir şey yok bunu söylersen sevinirim. Kaşlarımı da bir teknik ile eski haline döndürdük, aslında kalem falan da yok (bu tekniği de dün telefonda uzun uzun anlattı.) Saçımda ise kaynak var ve küt kestirdim. Hatta bugün de gidip saçlarıma uzun kaynak taktırıp rengini düzelttireceğim. Ayrıca ben boşanıyor olsam ilk sen duyardın. Boşanma gibi bir şey söz konusu değil" dediğini anlattı.

Lerzan Mutlu daha sonra "Ebru Gündeş benim yakın arkadaşım böyle bir şey olsa gerçekten de ilk ben duyarım" dedi.